Αμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ: Σάλος από την είδηση για τον χωρισμό τους

22.12.2016
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι το διάσημο ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο και μάλιστα... με πολλά μηδενικά!

Η "είδηση-βόμβα" έρχεται από το περιοδικό ΟΚ! που μάλιστα "χτυπά" με τεράστια γράμματα στο εξώφυλλο τον σχετικό τίτλο μαζί με το τρελό ποσό των $300 εκατομμυρίων που έρχεται μαζί με το διαζύγιο. [φωτό κάτω].

Το θέμα στις μέσα σελίδες μιλά για προβλήματα στον παράδεισο, "για μια σχέση που κρέμεται απο μια κλωστή και παρόλο που οι δυο τους αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο, δεν αποκλείεται να αντιλαμβάνονται ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή"

Αναφορές γίνοναι και για παραστρατήματα του Κλούνεϊ ενώ το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το βασικότερο πρόβλημα των δυο συζύγων είναι η διαφωνία ως προς το πότε και αν θα κάνουν οικογένεια..

Σε όλο το κείμενο, βέβαια, όπως υποστηρίζει σε δικό του δημοσίευμα το GossipCop δεν γίνεται πουθενά λόγος για διαζύγιο, παρά τον τεράστιο τίτλο στο εξώφυλλο. "Προφανώς η έκδοση θέλει να παραπλανήσει το κοινό", υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα τονίζοντας ότι "πρόκειται για την ίδια έκδοση που πριν από έναν χρόνο είχε αποκαλύψει ότι η Αμάλ ήταν 14 εβδομάδων έγκυος". [φωτό κάτω].

Σύμφωνα με το GossipCop και αποκλειστικές του πληροφορίες εκ των έσω, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει ενώ, για την ιστορία εμείς να υπογραμμίσουμε ότι η όλη ιστορία δημοσιεύτηκε στις αρχές του μήνα, απλά, για κάποιον λόγο, "ανακαλύφθηκε" τώρα.