Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν θα πιστέψεις τι επάγγελμα κάνει η αδερφή της [photo]

12.07.2016
Η Γιούλικα Σκαφιδά έχει μια όμορφη και μεγαλύτερη αδερφή, που συχνά κάνει την εμφάνισή της στις πρεμιέρες της νεαρής ηθοποιού. Η όμορφη Kαλαματιανή έδωσε μια συνέντευξη, όπου αποκάλυψε τα μυστικά του επαγγέλματός της!

Η μεγαλύτερη αδερφή της Γιούλικας εργάζεται ως αεροσυνοδός συνοδεύοντας κροίσους, βασιλιάδες και αρχηγούς κρατών. Η Ντορέττα Σκαφιδά φοράει «μαντίλα» της και ταξιδεύει με τα μέλη της «πρώτης» οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Μιλώντας στο kalamatajournal.gr αποκάλυψε το πώς ξεκίνησε για εκείνη αυτό το επάγγελμα:

«Εστειλα βιογραφικά παντού και βρήκα δουλειά ως αεροσυνοδός με βάση τη Λιβύη. Η παρθενική μου πτήση ήταν στη Νιγηρία. Το πρώτο βράδυ έπεσαν και πυροβολισμοί, σκοτώθηκαν 16 άτομα έξω από το ξενοδοχείο που μέναμε. Για δυόμισι - τρία χρόνια έκανα πτήσεις για προσκυνητές, μουσουλμάνους με προορισμό τη Μέκκα».

Η Ντορέττα μένει στο Ριάντ και στην Τζέντα και προσέχει πολύ το ντύσιμό της για θρησκευτικούς λόγους:

«Αμπάγια, το μαύρο μακρύ φόρεμα και μαντίλι. Οι γυναίκες εκεί φοράνε μπούρκα, το μαντίλι που φαίνονται μόνο τα μάτια, εμείς απλά καλύπτουμε τα μαλλιά μας. Εχει και θρησκευτική αστυνομία, εκτός από πολιτική. Αν σε δουν χωρίς μαντίλα, θα έρθουν να σου πουν να τη βάλεις» εξηγεί, διευκρινίζοντας ωστόσο πως «η αμπάγια τη βολεύει, γιατί έτσι δεν έχει άγχος αν θα πετάει το μαλλί.

Δηλώνει ότι λατρεύει την πατρίδα της την Καλαμάτα, παρά το γεγονός ότι έχει γυρίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Οσο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα χαρακτηρίζει ευγενικά και διακριτικά. «Οι άνθρωποι της ερήμου νιώθουν πιο πολύ εμάς τους δυτικούς, δηλαδή εισπράττουν την καλοσύνη ή καταλαβαίνουν ποιος θέλει να τους εκμεταλλευτεί» καταλήγει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ...