Λίστα Forbes 2016: 20 πλούσιοι που έχουν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα [photos]

13.07.2016
Μετά το νούμερο «1989» που είναι ο τίτλος του πιο επιτυχημένου της άλμπουμ, η τραγουδίστρια Taylor Swift απέκτησε ένα άλλο αγαπημένο νούμερο, τα 170 εκατομμύρια!.

Αυτό το ποσό είναι τα καθαρά κέρδη της τραγουδίστριας μέσα στην προηγούμενη χρονιά και την έφεραν στο Νο1 στην λίστα του περιοδικού Forbes με τις 100 καλύτερα πληρωμένουςς celebrities στον κόσμο του θεάματος.

Οι περιουσίες αυτών των 100 διάσημων πλούσιων καλύπτουν ο εκκαθάριστο εγχώριο προιόν του Μπελίζ, της Γκάμπια και του Μπουτάν! Οι αμοιβές των μάνατζερς, των ατζέντηδων και των δικηγόρων δεν έχουν αφαιρεθεί. Στη λίστα «Celebrity 100», του Forbes φιγουράρουν σταρς του Χόλιγουντ, του Μπόλιγουντ, αθλητές, τραγουδιστές και ... μάγοι-ταχυδακτυλουργοί.

Μεταξύ των καλύτερα αμοιβόμενων η Adele (No. 9, $80.5 ekat.), η μόνη που έβγαλε πάνω από τα μισά εισοδήματά της μόνο από το τραγούδι. Η Βραζιλιάνα μοντέλο και επιχειρηματίας Gisele Bundchen (No. 99, $30.5 εκατ.), βγάζει πλέον χρήματα όχι από τις πασαρέλες αλλά από τις διαφημίσεις των Οίκων Chanel και Carolina Herrera, συν τις δικές της σειρές προϊόντων.

Στην κορυφή της λίστας - προς μεγάλη μας έκπληξη - βρίσκονται και 2 ραδιοφωνικοί παραγωγοί!

Δείτε τους 20 πρώτους σε αντίστροφη μέτρηση!