Παντρεύτηκε η Μελέτη - Ιδού ο γαμπρός & η πρώτη γαμήλια φωτό!

26.05.2016
Εβδομάδα Ελεονώρας Μελέτη είναι ετούτη που διανύουμε, με την παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά να μας απασχολεί.

Η αρχή έγινε με το μονόπετρο στο δάχτυλο της, που μας έδειξε μέσα από ένα βιντεάκι κολλητής της φίλης, όπου εκείνη με ενθουσιασμό έλγε ότι η φιλενάδα της η Ελεονώρα, επιτέλους το... παραδέχτηκε. Στη συνέχεια, ήρθε το πολύκροτο διαζύγιο της με το Epsilon. Και τώρα ήρθε ο... γάμος! Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε και την πρώτη γαμήλια φωτογραφία στα social media.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελέτη "παντρολογιέται" με αυτόν τον τρόπο. Το είχε κάνει και στο παρελθόν. Αλλά ας δούμε, λοιπόν, το νέο της "γάμο" και πώς τον πλάσαρε.

Η Ελεονώρα, λοιπόν, λίγες μέρες μετά το μονόπετρο και τις φήμες που φούντωσε για το αν αρραβωνιάστηκε, μάς έλυσε το μυστήριο. Ανέβασε μία φωτογραφία κολάζ - και πραγματικά αστεία - με εκείνη και τον "γαμπρό" σε ινδική τελετή.

"Φιλοι μου, μετα το αστραφτερο μονοπετρο ( αληθινο γιατι το εξυσα κ στο δοντι) ειπα το μεγαλο " ναι" κ να που τελικα το τολμησα... Βρισκομαι στις ινδιες με τον ερωτα της ζωης μου κ σας στελνω θετικη ενεργεια μολις εκανα διαλογισμο για εσας... Το σαρι μου ειναι χρυση κλωστη που εραψαν στο χερι 40 παρθενες ( οχι εγω δεν ημουν αναμεσα, ειπα παρθενες οχι παρθενοι στο ζωδιο).

Το γαμπριατικο ειναι απο προσωπικη συλλογη του γαμπρου γιατι αγαπα τα λαμε κ νταρχντιντι ρουχα. Αυτη ειναι η πρωτη μας φωτογραφια μετα τους ορκους αιωνιας αγαπης που ανταλλαξαμε.Να ειστε ευτυχισμενοι κ λαμπεροι οπως εγω ως νυφη... Αντε βρε συγκινηθηκα παλι μπα σε καλο σας... @deli22 u r the one, my no 1..." ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Πάντως, μπορεί η συνεργασία της με το Epsilon να έληξε άδοξα και με άσχημο τρόπο, όμως, η παρουσιάστρια δεν χάνει το χιούμορ που τη διακρίνει. Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιευματα, ήδη έχει αρχίσει κάποιες επαφές με άλλα κανάλια.