Συνατσάκη για το κόψιμο της εκπομπής: "Αυτή η ανακοίνωση ήταν πολύ δύσκολη για μας"

22.02.2016
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Μαίρη Συνατσάκη μεταξύ άλλων μίλησε και για το κόψιμο της εκπομπής Spata Live και πως το διαχειρίστηκαν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού οι ίδιοι πήραν την απόφαση να το ανακοινώσουν στους τηλεθεατές.

Η γνωστή παρουσιάστρια στην συνέντευξη που έδωσε στην Real Life είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η ανακοίνωση ήταν πολύ δύσκολη για μας... Την έκανε ευκολότερη το γεγονός ότι έβλεπα στο πρόσωπο του κ. Καλημέρη την πίεση να λάβει μια τέτοια απόφαση. Με ικανοποιεί ότι το συναίσθημά του ήταν πολύ θετικό, τόσο για αυτή την εκπομπή όσο και για εμάς: και μας έβλεπε και μας πίστευε. Η εποχή όμως που διανύουμε – και το ξέρουν όλοι αυτό – είναι πολύ δύσκολη οικονομικά και αυτό πιέζει τα κανάλια που παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και δεν τους επιτρέπει να δείξουν υπομονή για το χτίσιμο που απαιτεί μια τέτοια καινούρια παρέα σε αυτή τη συγκεκριμένη ζώνη κι ας ήμασταν σταθερά μπροστά από τα ομοειδή τηλεοπτικά προϊόντα εκείνης της ώρας... Δεν μπορείς να θυμώσεις όταν έχουν σταθεί απέναντι σου με τόση ειλικρίνεια και σου τα έχουν εξηγήσει όλα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το ότι συνεχίζουμε να είμαστε στον αέρα, ενώ γνωρίζουμε ότι θα τελειώσει πρόωρα για εμάς η σεζόν, δεν είναι απλό, αλλά για αυτό βγήκαμε να το ανακοινώσουμε μόνοι μας... Έχουμε υπάρξει πολύ αληθινοί αυτούς τους μήνες και το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν μας ταιριάζει καθόλου. Μιλήσαμε για τον "ελέφαντα στο δωμάτιο", κάναμε τους τηλεθεατές συνεργούς σε αυτό και δεν φαντάζεσαι πόση στήριξη και πόση αγάπη έχουμε λάβει με μηνύματα σε social media και mail. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας...».