Δες πού βρίσκεται σήμερα η νικήτρια του Next Top Model, Σεράινα [photos]

22.10.2015
Υπήρξε η μεγάλη νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι για μοντέλα, Next Top Model. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τη μεσογειακή ομορφιά της, τη φωτογένεια, τον χαρακτήρα, αλλά και την καλλιέργεια της. Ο λόγος για την όμορφη Σεράινα Καζαμία, η οποία μετά το τέλος του ριάλιτι είχε όλες τις προοπτικές για μία λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Αν και η αλήθεια είναι ότι έπεσε και σε μία δύσκολη εποχή. Το όμορφο μοντέλο μετά το τέλος του NTM, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ, κλείνοντας δουλειές κυρίως στο εξωτερικό. Κι ενώ είχε τις προοπτικές, εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει τα λαµπερά φώτα της πασαρέλας, τις φωτογραφίσεις και τα editorials µόδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια ζει µόνιµα στην Ελβετία κι εργάζεται στη ρεσεψιόν µεγάλου γυµναστηρίου, στο οποίο ασχολείται συγχρόνως και µε διοικητικά θέµατα. Ωστόσο, η επιλογή της να ζήσει στην Ελβετία δεν είναι τυχαία, αφού η μητέρα της είναι Ελβετίδα και η ίδια μεγάλωσε εκεί.

«Μέχρι τα έξι µου χρόνια ήµασταν στην Ελλάδα οικογενειακώς, µετά τέλειωσα το σχολείο στην Ελβετία και µόλις έγινα 17, γύρισα ξανά στην Ελλάδα», αποκαλύπτει στην εφημερίδα Real η Σεράινα.

Και εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να τα παρατήσει. «Αποφάσισα να ζήσω και πάλι στην Ελβετία. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθηµερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Εχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή»


Και προσθέτει: «Τον πρώτο καιρό που είχα έρθει στην Ελβετία, ήµουν σε ένα πρακτορείο και έκανα αρκετές δουλειές στην αρχή. Όταν άρχισα δουλειά όµως στο γυµναστήριο, σταµάτησα, γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ. ∆ουλεύω 5 µε 6 ηµέρες την εβδοµάδα και επειδή έχω και πολλά χόµπι, αυτή τη στιγµή δεν χωράει και το µόντελινγκ στη ζωή µου. Ίσως κάποια στιγµή στο µέλλον να επιστρέψω».

Όσο για την εμπειρία της στο Next Top Model µόνο πικρή γεύση δεν της άφησε.

«∆εν έχω µετανιώσει καθόλου για τη συµµετοχή µου. Ήταν µια πολύ σηµαντική περίοδος στη ζωή µου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτοµα και ταξίδεψα πολύ. Ήταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή µου, έντονο και ωραίο».


Η καθηµερινότητα της Σεράινα στην Ελβετία κυλάει ήρεµα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της επιδίδεται σε extreme σπορ που την κρατούν σε φόρµα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη της.

«Kάνω yoga και ορειβασία. Όµως εκείνο που έχω αρχίσει να λατρεύω τα δύο τελευταία χρόνια είναι το slackline (ασκήσεις ισορροπίας και τούµπες στον αέρα πάνω σετεντωµένους ιµάντες). Η αίσθηση να σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα βουνό αλλά και να αιωρείσαι σε έναν τεντωµένο ιµάντα είναι απίστευτη», λέει η 24χρονη καλλονή.