Καμπούρη για Παπαβασιλείου: «Δεν πήγαμε στην εκπομπή για να γίνουμε φίλες»

11.05.2015
Ο καυγάς της Έλενας Παπαβασιλείου με τη Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Γυναίκες» που μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίαζαν μαζί με τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νόνη Δούνια είχε απασχολήσει αρκετά και παρά το γεγονός ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε, σε συνέντευξή της στην «Αγορά» η Καμπούρη κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της με την Παπαβασιλείου.

Για το περιστατικό η Δέσποινα είπε ότι δεν επρόκειτο για καυγά, αλλά για «μια πολύ έντονη συζήτηση. Είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες κι όλοι κρινόμαστε στην πράξη. Η τηλεόραση είναι «διάφανη», δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον τηλεθεατή. Οι τηλεθεατές πάντα καταλαβαίνουν τι άνθρωπος είσαι».

Διευκρίνισε δε ότι έκτοτε δεν το έχουν ξανασυζητήσει το συμβάν, ενώ σε ερώτηση εάν θα πήγαινε για καφέ μαζί της, απάντησε «Μα δεν πήγαμε στην εκπομπή για να γίνουμε φίλες. Και οι τέσσερις όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φτιάξει τις φιλίες μας, δεν περιμένουμε από την εκπομπή για να βρούμε νέες φίλες. Έχουμε ένα συμβόλαιο μέχρι τις 31 Ιουλίου και μέχρι τότε οφείλουμε να είμαστε χαρούμενες και παρούσες στην εκπομπή».

Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη δημοσιεύτηκε προτού ανακοινωθεί η στροφή στη θεματολογία της εκπομπής προς πιο κοινωνικά κι ευ ζην θέματα κι η αποχώρηση τω Παπαβασιλείου και Βογιατζάκη.