Βαρουφάκης-Στράτου: Μια... λιτή φωτογράφηση με θέα την Ακρόπολη

13.03.2015
Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογράφηση που επέλεξε να κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του για το γαλλικό Paris Match.

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογράφηση που επέλεξε να κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου για το σημερινό τεύχος του γαλλικού Paris Match, ενός περιοδικού που ειδικεύεται σε πορτρέτα γνωστών οικογενειών που αποπνέουν έναν αέρα… επιτυχίας.

Tίτλος του δημοσιεύματος; «Γιάνης Βαρουφάκης - Πριν τη μάχη» και σ΄αυτό ο υπουργός οικονομικών, που πολλές φορές έχει κατακριθεί για την έντονη παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα, κατάφερε εν μέσω διαπραγματεύσεων να βρει χρόνο και να «ανοίξει» το σπίτι του στο γαλλικό περιοδικό χαρίζοντάς μας πόζες και ενσταντανέ που παραπέμπουν περισσότερο στις εποχές των παχιών… αγελάδων παρά σε εποχές λιτού και μαζεμένου βίου.

Το φωτογραφικό αποτέλεσμα, που είναι διαθέσιμο μέσω του πρακτορείου Getty, απαθανατίζει το ζευγάρι στη βεράντα του σπιτιού του με θέα την Ακρόπολη, να απολαμβάνει θαλασσινά, να χαλαρώνει διαβάζοντας βιβλία, αλλά και τον υπουργό μόνο του να παίζει πιάνο.