Στα δικαστήρια ο Δάντης με την πρώην του για ένα σπίτι στη Γλυφάδα

08.03.2015
Ραντεβού στα δικαστήρια θα δώσουν για άλλη μια φορά ο Χρήστος Δάντης και η πρώην σύζυγός του, Φλώρα Θεοδώρου και ο λόγος είναι το διαμέρισμα στη Γλυφάδα,α στο οποίο έμεναν πριν χωρίσουν.​

Οι δυο καλλιτέχνες έχουν χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, όμως ακόμα έχουν κάποιες οικονομικές διαφορές που δυστυχώς ενισχύουν τις προστριβές ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε όταν η Φλώρα Θεοδώρου ζήτησε από τον Χρήστο Δάντη να της επιστρέψει τα χρήματα που είχε δώσει η ίδια και η οικογένειά της για να αγοραστεί το σπίτι στη Γλυφάδα.

Το ακίνητο, αξίας 550.000 ευρώ, όταν έγιναν τα συμβόλαια γράφτηκε στο όνομα του Χρήστου Δάντη και η Φλώρα Θεοδώρου έδωσε το ποσό των 250.000 ευρώ για την αγορά του. Τα υπόλοιπα προήλθαν από δάνειο, που πήρε στο όνομά του ο τραγουδιστής.

Όταν λοιπόν μετά από ενάμιση χρόνο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, τέθηκε το θέμα για το σπίτι. Αφού δεν τα βρήκαν, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, η οποία και απεφάνθη, ότι ο Δάντης πρέπει να πληρώσει το ποσό και του πρότεινε και τρόπους για να το κάνει αυτό. Ο τραγουδιστής όμως πριν από λίγο καιρό κατέθεσε αίτηση ανακοπής της συγκεκριμένης απόφασης, επικαλούμενος την οικονομική κρίση.

Η αίτηση αυτή σύμφωνα με τον συνήγορο της Φ. Θεοδώρου, Α. Κούγια, απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η ίδια η τραγουδίστρια, μιλώντας στην Real Life δεν διστάζει να εκφράσει την πικρία της.

«Είμαι σίγουρη ότι και ο Χρήστος ήξερε ποια θα ήταν η απόφαση του δικαστηρίου εκ των προτέρων. Δεν κατάλαβα γιατί επέλεξε να περάσουμε ξανά μια τόσο οδυνηρή διαδικασία. Δυστυχώς ακόμη περιμένω τα χρήματα που μου οφείλει ο πρώην σύζυγός μου εδώ και πέντε χρόνια. Ελπίζω πολύ σύντομα να μου επιστραφούν και να τελειώσει επιτέλους αυτή η ιστορία, γιατί είμαι σίγουρη ότι έχει κουράσει και τον ίδιο, όπως έχει κουράσει κι εμένα», είπε.