Η εμπειρία έσωσε από τον θάνατο τον Χάρισον Φορντ

06.03.2015
Του χάρου τα δόντια είδε ο διάσημος ηθοποιός όταν το βίντατζ αεροπλάνο το οποίο οδηγούσε συνετρίβη σε γήπεδο του γκολφ.

Δεινός πιλότος, ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) φαίνεται ότι γλίτωσε χάρη στην εμπειρία του, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με το σοβαρό ατύχημα που είχε χθες.

Το βίντατζ αεροπλάνο το οποίο πιλοτάριαζε ο ίδιος ο 72χρονος ηθοποιός, παρουσίασε μηχανική βλάβη, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα και συνετρίβη σε γήπεδο του γκολφ στην περιοχή.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον Φορντ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όμως αργότερα έγινε γνωστό ότι τα τραύματα που είχε στο κεφάλι και το σώμα δεν ήταν τόσο σοβαρά όσο έδειχναν.

Ο γιος του ηθοποιού, μάλιστα, Μπεν, τιτίβισε ότι ο πατέρας του είναι "στραπατσαρισμένος αλλά ΟΚ". Μακάρι! Ιδού και το συγκεκριμένο tweet.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι ο Φορντ φαινόταν πολύ τραυματισμένος στο πρόσωπο και αιμοραγούσε ακατάσχετα. Η εικόνα είναι από το δελτίο των SkyNews

Ειδικοί αναλυτές ωστόσο εκτιμούν ότι είναι η εμπειρία του Χάρισον, ο οποίος πιλοτάρει αεροπλάνα από το 1960, που τον έσωσε, ενώ θεωρούν βέβαιο ότι η πτώση δεν ήταν καθόλου τυχαία. Πιθανολογούν δηλαδή, ότι ο Φορντ επέλεξε στρατηγικά να ρίξει το αεροπλάνο στο γήπεδο το γκολφ μόλις αντιλήφθηκε τη βλάβη έτσι ώστε να γλιτώσει θύματα.