World Party δίδυμο: Δε θα παίρναμε ποτέ γυναίκα στα ταξίδια μας

05.03.2015
Έχουν γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο αγκαλιά με τις κάμερες της εκπομπής τους, έχουν γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο και σε κάθε επεισόδιο χαίρονται σαν μικρά παιδιά σε κάθε προορισμό τους.

Αυτό που θα χουν παρατηρήσει όσοι βλέπουν το World Party είναι πως τους δεν έχουν συνοδεύσει ποτέ γυναίκες τους δύο παρουσιαστές, κάτι που είναι καθαρά δική τους επιλογή όπως ανέφεραν σε πρόσφατη συνέντευξη της στο TV Έθνος τονίζοντας πως θα τους δημιουργούσαν πρόβλημα.

«Εγώ ψηφίζω όχι. Δεν υπάρχει κάτι στον κόσμο όπου να μπλέχτηκε γυναίκα και να μην έγινε χαμός. Οπότε, καλύτερα 4 φίλοι, παρεάκι.» δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος είναι κάθετος και δεν διαπραγματεύεται καν το ενδεχόμενο να μπει ανάμεσα τους κάποια γυναίκα.

Επίσης ο Σάκης Τανιμανίδης, πρόσθεσε πως η φιλία μεταξύ ανδρών και οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται σε μία αντροπαρέα είναι κατά κάποιο τρόπο έξω από το γυναικείο σύμπαν και είναι σαν να προσπαθεί να πείσει τις φίλες του ότι είναι καλή ιδέα να πάει μαζί τους στον αισθητικό.

«Τις γυναίκες πραγματικά τις λατρεύω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να βάλεις κάποια σε μια κατάσταση με 4 μαντραχαλάδες που ταξιδεύουν συνεχόμενα για 3 μήνες, σε δωμάτια, χόστελ και σκηνές!» συμπληρώσε. Εντάξει αγόρια ηρεμήστε.