Δες τη Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς ρετούς - δεν μας σόκαρε! [photos]

03.03.2015
Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι θα δούμε όλες τις καλλονές της σόουμπιζ χωρίς Photoshop - μετά τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίντι Κρόφορντ και της Μπιγιονσέ που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δίχασαν τους θαυμαστές τους ήρθε η σειρά της Τζένιφερ Λόπεζ.

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι θα δούμε όλες τις καλλονές της σόουμπιζ χωρίς Photoshop! Μετά τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίντι Κρόφορντ και της Μπιγιονσέ που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δίχασαν τους θαυμαστές τους, ήρθε η σειρά της Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι φωτογραφίες της 45χρονης ντίβας για φωτογράφηση διαφημιστικού που έκανε το 2011 για τη L'Oreal Paris είναι χωρίς ρετούς, κακοφωτισμένς και απόλυτα φυσικές. Η JLo ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό, βαμμένη και με το γνωστό ερωτικό ύφος της Λατίνας που έχουμε συνηθίζει. Κατά την άποψή μας, για την ηλικία της ακόμα και με αυτή την λίγο πιο κουρασμένη όψη της παραμένει κούκλα!

Ακόμα και σε φωτογραφίες που ψαρέψαμε στο διαδίκτυο και δείχνουν την Τζένιφερ με και χωρίς μακιγιάζ η διαφορά είναι πολύ φυσιολογική...

Διάβασε ακόμα:

25 celebrities Πριν και Μετά το Photoshop

Η Λόπεζ σέξι στην ξαπλώστρα - είναι αυτό το κορμί 45 ετών;

Η Λόπεζ "Μαύρη Χήρα" φωτογραφίζεται σε ρωσικό περιοδικό

Κόψε τις τυρόπιτες και γυμνάσου - δες τους κοιλιακούς της Λόπεζ!