Οι κόρες της Μέριλ Στριπ είναι μοντέλα και.. κουκλάρες! [photos]

03.03.2015
Οι τρεις τους έγιναν για μία μόνο μέρα μοντέλα και πόζαραν με σπορ εμφανίσεις μπροστά από ένα συνεργείο αυτοκινήτων!

Φουσκώνει από υπερηφάνεια η Μέριλ Στριπ όταν πρόκειται για τις τρεις κόρες της. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός είναι παντρεμένη επί 36 ολόκληρα χρόνια με τον Ντον Γκάμερ (Don Gummer) και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις πανέμορφες κόρες: την Γκρέις (Grace), την Λουίζα ( Louisa) και την Μάμι (Mamie) Γκάμερ, οι οποίες μοιάζουν εκπληκτικά στη μητέρα τους!

Οι τρεις τους έγιναν για μία μόνο μέρα μοντέλα και πόζαραν με σπορ εμφανίσεις (με τζινάκια και φουτεράκια) μπροστά από ένα συνεργείο αυτοκινήτων για λογαριασμό της εταιρείας γυναικείων ρούχων «Brand & Other Stories».

Η μικρότερη της οικογένειας, Λουίζα, είναι μόλις 23 ετών και εργάζεται μοντέλο. Ήδη έχει συναργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και έχει κάνει πολλά εξώφυλλα σε περιοδικά (φωτογραφήσεις της σας παρουσιάζουμε στην Gallery). Η 28χρονη Γκρέις είναι 28 ετών ηθοποιός. Έχει μάλιστα πρωταγωνιστήσει στα: «American Horror Story» , «Extant» και «Newsroom». Τέλος, η 31χρονη Μάμι είναι ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει στο «The Good Wife» καθώς και στο «Emily Owens, M.D.». Δεν ξέρουμε αν οι δύο τελευταίες έχουν πάρει το ταλέντο της μητέρας τους, πάντως σίγουρα έχουν πάρει το στυλ της!