Παγάκια έπιασε η περούκα της Gaga μετά από βουτιά σε κατεψυγμένη λίμνη [photos+vds]

02.03.2015
Η ποπ σταρ Lady Gaga φημίζεται για την ακραία συμπεριφορά της και τις ακραίες ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά τη βλέπουμε να βουτάει στα νερά της παγωμένης - στην κυριολεξία - λίμνης του Μίσιγκαν για καλό σκοπό!

Η Lady Gaga βούτηξε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Τέιλορ Κίνεϊ με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες των Special Olympics. Και μάλιστα στη δράση «Πολική Βουτιά» συμμετείχαν και άλλοι διάσημοι, όπως ο 44χρονος κωμικός ηθοποιός Βινς Βον (Vince Vaughn).

Η θαρραλέα 28χρονη σταρ δήλωσε ενθουσιασμένη τόσο για την εμπειρία όσο για τον σκοπό της βουτιάς ακόμα και αν την άφησε παντελώς... κατεψυγμένη.

Όσο και αν προσπάθησαν όλοι να διασκεδάσουν στο κρύο, όταν βγήκαν από τη λίμνη με δόντια να τρίζουν ήταν άλλοι... άνθρωποι!

Το μαλλί της Lady Gaga ήταν τελικά... περούκα και ίσως γι αυτό έπιασε και τόσο... πάγο! «Πάγωσε το κοκαλάκι μου. Ο Τέιλορ μου έδωσε το καπέλο του και νόμισα ότι η περούκα μου θα πάγωνε μέσα της και θα γινόταν ένα με τη λίμνη», έγραψε η εκκεντρική σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε στα social media.

Παγάκια κρέμονταν και από τα μαλλιά του Βινς Βον και ας είναι... αληθινά!