Απίστευτη αποκάλυψη από Θηβαίο: Τον μεγάλωσε γκέι ζευγάρι!

02.03.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Χρήστος Θηβαίος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στο «Join Us» για την προσωπική του ζωή, την οικογένεια του, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι τον μεγάλωσε ένα γκέι ζευγάρι. Μία αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση.

«Όλοι οι συγγενείς μου ήταν ηθοποιοί και μουσικοί. Ο πιο γνωστός της οικογένειας ήταν ο θείος μου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο "πύραυλος" στις ταινίες με τον Θανάση Βέγγο. Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί μπουλουκιών. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος της λυρικής και μετά ερωτεύτηκε τη μάνα μου και μπήκε στο μπουλούκι. Γνώρισα μια μεγάλη οικογένεια. Είναι σαν να υπάρχουν δεσμοί αίματος, συνείδησης. Είναι συγγενής μου ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, η Σόφη Ζαννίνου» δήλωσε χαρακτηριστικά για την οικογένεια του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε κοινόβιο! «Με μεγάλωσε ένα γκέι ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου ήταν πάρα πολύ φυσικό» είπε.

Κλείνοντας, ο Θηβαίος μίλησε και για την προσωπική του ζωή: «Έχω κάνει τρεις γάμους και τρία παιδιά. Τον μεγάλο μου γιο τον έκανα στα 38 μου, είναι 14. Είναι πολύ όμορφο γιατί τα παιδιά αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους»