Άσχημα τα νέα για την κόρη της Χιούστον

26.02.2015
Δεν ανταποκρίθηκε στην αλλαγή θεραπείας η Μπόμπι Κριστίνα και η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Witney Houston) παραμένει σε τεχνητό κώμα καθώς οι προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για να την βγάλουν από αυτό στάθηκαν άκαρπες.

Όπως μεταδίδει το CNN, χθες (Τετάρτη 25/2/2015) οι γιατροί της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) ξεκίνησαν να κόβουν σταδιακά μερικά από τα φάρμακα που της χορηγούσαν με στόχο να βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται από τη στιγμή που βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου.

Δυστυχώς όμως η 21χρονη μοναχοκόρη της θρυλικής τραγουδίστριας και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε αλλά άρχισε και τις επιληπτικές κρίσεις που ανάγκασαν τους γιατρούς να τη διατηρήσουν στο κώμα.

Για την ιστορία, η Μπόμπι Κριστίνα αναπνέει μέσω τραχειοτομής ενώ έξω από το δωμάτιο εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται, ο "πόλεμος" ανάμεσα στους δύο άντρες της ζωής της μαίνεται σκληρός.

Ο πατέρας της έχει απαγορεύσει στον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) να την πλησιάσει εκτός και αν δεχόταν μερικούς όρους, τους οποίους όμως εκείνος δεν φαίνεται να αναγνωρίζει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ύστερα από αρκετό καιρό που είχε κρατήσει μια διακριτική στάση, ο Γκόρντον εξεράγη πριν από λίγες μέρες και ξέσπσε μέσω Twitter άγρια εναντίον του Μπράουν. Κάνε κλικ εδώ και δες ακριβώς τι συνέβη.