Συγκλονίζει η Καραβάτου: Απέβαλε δύο φορές

26.02.2015
Συγκλονίζει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει για τα πιο προσωπικά ζητήματα που της έχουν στοιχίσει και πιο συγκεκριμένα για τις δύο αποβολές που είχε στο παρελθόν.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου του περιοδικού ΕΓΩ weekly είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;

Η γνωστή παρουσιάστρια αισθάνεται απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη που έχει στη ζωή της την Αέλια, καθώς πριν γνωρίσει τον άνδρα της, Κρατερό Κατσούλη, πίστευε πως δεν θα αποκτούσε ποτέ παιδί. Έλεγα ότι «υπάρχουν άνθρωποι που στη ζωή τους δεν γίνονται γονείς». Όταν βρεθήκαμε με τον Κρατερό, καταλάβαμε ότι θέλαμε πολύ, να τολμήσουμε, αυτό το βήμα και μάλιστα γρήγορα,-όπως κι έγινε (...).