Έξαλλο ξέσπασμα στο Twitter από τον "γιο" της Γουίτνεϊ Χιούστον

24.02.2015
Άργησε λίγο αλλά το άνοιξε το στοματάκι του ο σύντοφος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον. Κι όποιον πάρει ο Χάρος!

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) βρίσκεται ακόμη σε τεχνητό κώμα παλεύοντας για τη ζωή της και γύρω από το κρεβάτι της "παίζονται" διάφορα "παιχνίδια".

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της στις αρχές του μήνα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή.

Μέχρι τη μοιραία εκείνη στιγμή, η 21χρονη νεαρή ζούσε τον έρωτα στο πλευρό του Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), τον οποίο μάλιστα ανέφερε και ως "αντρούλη της" ενώ από τη στιγμή του ατυχήματος και μετά η οικογένειά της διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ποτέ γάμος μεταξύ των δύο νέων.

Για την ιστορία, ο Γκόρντον υπήρξε κάτι σαν θετός αδελφός για την Μπόμπι Κριστίνα καθώς η Γουίτνεϊ τον είχε πάρει στο σπίτι υπό την προστασία της.

Όλο τον καιρό που η Μπόμπι Κριστίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχει απαγορευτεί στον Νικ Γκόρντον να την πλησιάσει, κάτι που ο ίδιος δέχτηκε για χάρη της αγαπημένης του, όπως δήλωσε μέσω δικηγόρου, τονίζοντας ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει καλά εκείνη.

Έλα όμως που τα πράγματα ζόρισαν και ο πατέρας της καλής του άνοιξε το στόμα του και δεν μίλησε με ωραία για εκείνον λόγια, γεγονός που τον εξόργισε. Χώρια τις απειλές που υποστηρίζει ότι δέχτηκε από την οικογένεια Μπράουν.

Και άρχισε το παραλήρημα στο Twitter!

Εμείς επιλέγουμε μερικές από τις ατάκες του και για τα υπόλοιπα κάντε κλικ εδώ... Είναι πάρα πολλά!!!

"Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν έκανα τεχνητή αναπνοή νωρίτερα στην Μπόμπι Κριστίνα".

"Ας ξυπνήσει η Μπόμπι Κριστίνα να πει την αλήθεια. Μόνο αυτό με νοιάζει".

"Είναι τρελό πώς όλοι οι Μπράουν εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο ξαφνικά. Εγώ ήμουν μαζί της 24 ώρες το 24ωρό 7 μέρες την εβδομάδα προσέχοντας την ίδια και τη μαμά της. Ο Μπόμπι την έκανε όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα"

(Τώρα εδώ που τα λέμε, αν κρίνει κανείς από την κατάληξη της Γουίτνεϊ αλλά και της κόρης της, δεν θα έπρεπε να καυχιέται και τόσο πολύ για τη φροντίδα που τις παρείχε ο νεαρός!!!)

"Ο Μπόμπι είδε την κόρη του 4 φορές τα τελευταία 5 χρόνια"

"Τώρα εκείνος και η οικογένειά του θέλουν τα $$$ της Γουίτνεϊ που ανήκουν στην Κρίσι και τη Σίσι [τη γιαγιά της]"

"Αγαπώ την Μπόμπι Κριστίνα και έχουμε την ίδια μοίρα. Θα το καταλάβετε αλλά θα είναι αργά".

Αυτά είναι μερικά από τα τιτιβίσματα του Νικ Γκόρντον ενώ η εικόνα με το χειρόγραφο μήνυμα που ποσταρε και έκανε εικόνα στο προφίλ του, είναι σχεδόν ανατριχιαστική και ανησυχητική...

"Αν το διαβάζεις αυτό είναι πολύ αργά"...