Γιατί "τα πήρε" ο Τσαρούχας με τον Λιάγκα;

20.02.2015
Το βράδυ της Τετάρτης όπως είχαμε ξαναγράψει ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε καλεσμένος στα Καρντάσιανς σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Τσαρούχας λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα είπε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με το νύν σύντροφο της πρώην του, Γρηγόρη Πετράκο, ενώ όπως είπε όλοι τους μαζί και η νεογέννητη κόρη τους είναι σαν μία οικογένεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τον καιρό που η Παπαθωμά ήταν έγκυος στο παιδί του Πετράκου, έμενε στο ίδιο σπίτι με τον Τσαρούχα! «Έμεινε πολύ καιρό στο σπίτι μαζί μου ούσα έγκυος μέχρι να ετοιμάσουν το καινούριο τους σπίτι με τον Γρηγόρη» , είπε ο ηθοποιός.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, δεν ντρέπεται να πει αυτό που σκέφτεται και σίγουρα ενοχλήθηκε από την κριτική του Γιώργου Λιάγκα χθες, για το ότι έμενε με την πρώην σύζυγο του στο ίδιο σπίτι ενώ εκείνη κυοφορούσε το παιδί του Γρηγόρη Πετράκου.

Συγεριμένα ο Λιάγκας είπε χθες μέσα από την εκπομπή του:«Ένας άντρας, ακόμα και να περάσει το ερωτικό στοιχείο με την γυναίκα του ή να χωρίσουν, πάντα την θεωρεί κτήμα του. Τον πειράζει πολύ ότι θα πάει με έναν άλλο άνδρα. Ο Τσαρούχας αποτελεί μια εξαίρεση, που αυτό είναι το σωστό βέβαια, αλλά δεν το βλέπουμε έτσι εμείς οι υπόλοιποι! Συγγνώμη αλλά εγώ αν η πρώην μου ήταν έγκυος από άλλον άνδρα, δεν θα τη φιλοξενούσα», μέσα από την εκπομπή του.

Ο Τσαρούχας δεν το άφησε όμως να περάσει έτσι και έδειξε πως ενοχλήθηκε: «Αν ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει κτήματα από τον πατέρα του, ας κάνει τη γυναίκα του κτήμα του« ενώ για το γεγονός ότι είχε τη Θεοφανία Παπαθωμά στο σπίτι εγκυμονούσα είπε:

«Αν του τύχει και του Λιάγκα να δούμε τι θα κάνει». Στην συνέχεια ο Λιάγκας προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν το εννούσε έτσι και πως ο δικός τους δημοσιογράφος δεν έθεσε σωστά την ερώτηση και έγινε η παρεξήγηση.

Δες το βίντεο: