Σίντι Κρόφορντ: Η μελαχρινή θεά όπως θέλουμε να τη θυμόμαστε [photos]

16.02.2015
Με σήμα κατατεθέν την ελιά πάνω από τα χείλη, η Σίντι ήταν η βασίλισσα της δεκαετίας του 90 και ένα από τα μοντέλα που καθιέρωσαν τον όρο top model.

Με σήμα κατατεθέν την ελιά πάνω από τα χείλη, η Σίντι ήταν η βασίλισσα της δεκαετίας του '90, και ένα από τα μοντέλα που καθιέρωσαν τον όρο top model. Στα 48 της χρόνια και μετά από 2 γέννες, η Σίντι τόλμησε να κυκλοφορήσει αρετουσάριστη φωτογραφία της, που δείχνει την κοιλιά της στη ... φυσική της χαλάρωση λόγω ηλικίας.

Η Κρόφορντ, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στον κόσμο της μόδας τη δεκαετία 1980-90 και έκανε μόδα την "ελιά" πάνω από τα χείλη, άφησε οριστικά τις πασαρέλες το 2000. Την ανακάλυψαν σε ηλικία 16 ετών και έχει γράψει ιστορία στο χώρο του μόντελινγκ.

Το 2005, κυκλοφόρησε μια σειρά καλλυντικών προϊόντων με το όνομα «Meaningful Beauty» βασισμένη στο εκχύλισμα μιας ποικιλίας πεπονιού, αν και η ίδια έχει παραδεχτεί κατά καιρούς ότι η ομορφιά της οφείλεται σε διάφορες θεραπείες προσώπου με βιταμίνες, κολλαγόνο και το περίφημο πια Botox.

Την πρώτη της επίσκεψη σε πλαστικό λέγεται ότι την έκανε στα 29... αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο, ηθοποιό Ρίτσαρντ Γκιρ, το 1995.

Σήμερα, η Σίντι είναι επιτυχημένη τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά στο πλευρό του συζύγου της, Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) με τον οποίο έχουν δυο παιδιά. Τη 13χρονη Κάια (Kaia) η οποία όσο μεγαλώνει είναι όλο και πιο φτυστή η μαμά της και τον 15χρονο Πρέσλεϊ (Presley).

Τα γονίδια της Σίντι πέρασαν και στην κόρη της Κάια, η οποία έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Πρώτα το σχολείο και μετά η πασαρέλα λέει η μαμά!

Δες τη Σίντι χωρίς photoshop

Δες τη Σίντι τόπλες με ένα φίδι γύρω από το λαιμό της

Δες την κόρη της Σίντι Κρόφορντ - να ποζάρει σαν τη μαμά της!