Από τη Συρία το έβδομο παιδί των Μπραντζελίνα

10.02.2015
Ακόμη ένα παιδί ετοιμάζονται να υιοθετήσουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διάσημοι πολύτεκνοι γονείς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Woman's Day, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι έτοιμοι να δώσουν στα έξι παιδιά τους (τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα) ένα ακόμη αδελφάκι.

Η νέα άφιξη στην οικογένεια των Μπραντζελίνα -αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, βέβαια- ακούει στο όνομα Μούσα και η Άντζι τον γνώρισε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της σε στρατόπεδο Σύριων προσφύγων στην Τουρκία.

Ο χαριτωμένος μικρούλης, λέγεται ότι έκλεψε αμέσως την καρδιά της 39χρονης σταρ και οι δυο της ήταν αχώριστοι σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης της Τζολί εκεί, με την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΕ για τους πρόσφυγες .

Αφού επιβεβαίωσε ότι ο μικρός είναι όντως ορφανός η Αντζελίνα, λέγεται ότι ξεκίνησε ήδη της διαδικασίες γαι την υιοθεσία του.

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τον 13χρονο Μάντοξ από την Καμπότζη, τον 11χρονο Παξ από το Βιετνάμ, την 9χρονη Ζαχάρα από την Αιθιοπία καθώς και την 8χρονη Σιλό και τα 6χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ κατενθουσιαμένους με τη σκέψη και μόνο να έχουν αδελφάκι.

Με το καλό...