Κοκκινόπουλος: Έχω σιχαθεί τη ζωή μου, βλέπω μόνο λάθη

10.02.2015
Είναι περιττό να πούμε πως η Δέκατη εντολή είναι ένα από τα πιο κλασσικά σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση οπότε τώρα που έγινε η μεγάλη επιστροφή, ο ενθουσιασμός ειναι μεγάλος.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος ο οποίος κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως θα είναι πιο κινηματογραφική παρ όλο που γυρίστηκε με λιγότερα χρήματα και πιστεύει πως ι καλές παραγωγές δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα ακριβές.

Όμως όσονα φορά τις τόσες πολλές επαναλήψεις και την επιτυχία της, ο γνωστός σκηνοθέτης, είναι λίγο αυστηρός κα σχολίαε πως δεν είναι και το καλύτερο του να βλέπει ξανά και ξανά τις δουλειές του.

“Δεν μπορώ να βλέπω άλλες επαναλήψεις των δικών μου σίριαλ. Έχω σιχαθεί τη ζωή μου – πλέον βλέπω μόνο λάθη. Το έχω κάνει πολύ κι αυτό: έχω παρακολουθήσει τα λάθη μου. Μόνο έτσι μαθαίνεις. Bλέπεις τα λάθη σου για να μην τα ξανακάνεις. Για να κάνεις καινούρια.” δήλωσε.

Επίσης αναμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και για την πολύ καλή σχέση που έχει με τις πρώην του γιατί αυτό που έχει μάθει είναι ότι μπορεί να χωρίζουν δύο άνθρωποι κι ο έρωτας να πεθαίνει αλλά η αγάπη παραμένει.

“Η δεύτερή μου γυναίκα είναι η παραγωγός μου. Έχουμε χωρίσει είκοσι χρόνια με διαζύγιο και είμαστε σαν αδέρφια. Έχουμε κοινούς λογαριασμούς, δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο όταν δε βρισκόμαστε... Όταν έχεις διαλέξεις έναν άνθρωπο, μπορείς να τον αγαπάς μια ζωή και να μην είστε μαζί.” δήλωσε.