Ρομαντικός γάμος υπερπαραγωγή για Ντεπ & Χερντ

10.02.2015
Τελικά ο διάσημος ηθοποιός το παντρεύτηκε το κορίτσι του μέσα σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Όπως είχε γίνει γνωστό -αν και όχι επίσημα- o Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο πολιτικός, επίσημος γάμος είχε προηγηθεί, φυσικά, στο σπίτι του ζεύγους, όμως ακόμη μία τελετή πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό νησί του 51χρονου σταρ στις Μπαχάμες με λιγοστούς καλεσμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "People" που έχει και το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από μια λευκή στολισμένη τέντα στην παραλία Little Hall Pond's Cay.

Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μια γεύση από τον ονειρεμένο γάμο του ζεύγους.

Όπως μεταφέρουν οι πηγές, οι καλεσμένοι πέρασαν ένα ονειρεμένο σαββατοκύριακο στον τροπικό παράδεισο, απολαμβάνοντας την απίστευτη φιλοξενία του ζεύγους, αλλά και τις ομορφιές του τοπίου.

Παρόντες στον γάμο, η αδελφή της Άμπερ καθώς και τα παιδιά του Ντεπ από τη μακροχρόνια σχέση του με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis).

Η 28χρονη νύφη φόρεσε ένα λευκό απλό νυφικό με μακρύ μανίκι και μακρύ βέλο, ενώ ό γαμπρός μαύρο παντελόνι και λευκό σακάκι σμόκιν.

Άντε, να ζήσουν τα παιδιά και... καλούς απογόνους.

Για την ιστορία πάντως, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από την ταινία "Μεθυσμένο Ημερολόγιο", στα γυρίσματα του οποίου (2010) έγινε και η μοιραία γνωριμία του ζεύγους.