Ο Παπαμιχαήλ άστραψε και βρόντηξε στον Λιάγκα [vds]

10.02.2015
Είχε προειδοποιήσει μέσω της σελίδας του στο facebook πως θα προβεί σε αποκαλύψεις και αυτό έκανε. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας τον φωτογράφησε να βρίσκεται στο ψυχιατρείο και να φλερτάρει με το θάνατο.

Στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην ιστορία αυτή και απείλησε πως «θα τσακίσει όλους τους εμπλεκόμενους» με μηνύσει σε αστικά και ποινικά δικαστήρια.

«Με το 80-90% των δημοσιογράφων του Τύπου διατηρώ άριστη σχέση. Υπάρχει όμως και η σαπίλα του 10% που μου επιτίθεται. Ξέρω πολύ καλά ποιοι τροφοδοτούν αυτές τις φυλλάδες και πιο συγκεκριμένα αυτήν την φυλλάδα την Espresso και έχω αποφασίσει ότι enough is enough. Από τώρα και στο εξής θα πέφτουν αγωγές, καθώς αυτά που γράφονται με διαπομπεύουν σε όλη τη χώρα. Εμένα με έπιασαν οι κύριοι αυτοί στο στόμα τους 2 ημέρες πριν που ανέβασα μια φωτογραφία μιας φίλης μου ηθοποιού χωρίς να έχω γράψει κάτι. Αμέσως έγραψαν ότι είναι κοπέλα μου, η νέα Αλίκη και πολλά άλλα» και συνεχίζει «Θέλω να τους πω να ηρεμήσουν, δεν υπάρχει λόγος. Έχω μια ομάδα που θα γνώριζαν αν είχα το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια λοιπόν έρχεται το δημοσίευμα που λέει ότι φλερτάρω με το θάνατο, μπήκα σε κλινική, προφανώς από ναρκωτικά και χίλιες άλλες μπούρδες. Ξέρω ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι καραγκιόζηδες. Έγραφαν ότι έχω χάσει τα λογικά μου, ότι είμαι τρελός. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα τους τσακίσω. Δεν θα αφήσω κάποιον να μου καταστρέψει το image».

Εν συνεχεία, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει με την εταιρεία του το «Αλίκη, the musical», ένα μιούζικαλ για την μητέρα του, το οποίο θα ανέβει το φθινόπωρο του 2016 στην Αθήνα. Μάλιστα σημείωσε πως θα προσπαθήσει να κάνει το έργο αυτό λίγο πιο… παγκόσμιο ώστε να ταξιδέψει και στο εξωτερικό και αποκάλυψε πως μάλλον αυτός θα ενσαρκώσει τον πατέρα του!