Χαριτάτος: "Θυσία" στο... βωμό της Σπυροπούλου;

07.01.2015
Κι ενώ η Κων/να Σπυροπούλου προσπάθησε να πείσει τον κόσμο, μέσα από τα Καρντάσιανς ότι δεν είναι η γυναίκα που την παρουσιάζουν τα δημοσιεύματα, οι φήμες για τη... χάρη της συνεχίζονται.

Τα δημοσιεύματα οργιάζουν ότι απομακρύνθηκαν δύο συνεργάτες της, ενώ τις τελευταίες ώρες "έσκασε" μία νέα φήμη, που αφορά τον Σπύρο Χαριτάτο. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το κανάλι φέρεται δυσαρεστημένο από τις επιδόσεις του στον πίνακα της AGB.

Η ενημερωτική εκπομπή του, τα σαββατοκύριακα διέψευσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του σταθμού, αφού δεν κατάφερε να δημιουργήσει έναν τρίτο πόλο απέναντι στον Γιώργο Αυτιά του ΣΚΑΙ και στους Αναγνωστάκη-Χασαπόπουλο του Mega.

Μάλιστα, πολλές φορές ο Χαριτάτος κινείται σε μονοψήφια νούμερα, μεγαλώνοντας τη δυσαρέσκεια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τον Χαριτάτο διαδέχεται η Κων/να Σπυροπούλου και ως φαίνεται αφού έψαξαν να βρουν τους λόγους που η ξανθιά παρουσιάστρια δε λέει να ανέβει σε τηλεθέαση, αποφάνθηκαν ότι... φταίει και ο Χαριτάτος. Σου λέει, τα χαμηλά νούμερα που κάνει, μοιραία επηρεάζουν και το "Σπιτάκι" που ακολουθεί!

Τώρα, αν πονάει χέρι, κόψει χέρι, στην περίπτωση του δημοσιογράφου, δεν το γνωρίζουμε. Θα δείξει, αλλά όχι και τόσο σύντομα, αφού έρχονται και οι εκλογές.