H Ζιζέλ & η δίδυμη αδελφή της μωράκια: Αγνώριστες

19.12.2014
Η Ζιζέλ και η δίδυμη αδελφή της σε ηλικία τριών ετών ποζάρουν στο φακό με.... κοτόπουλα, άνετες και φυσικές. Ιδού...

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο ενώ ο φακός της φέρεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο! Η ομορφιά αλλά και η φωτογένεια της Ζιζέλ είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μιας και η καλλονή είναι μεγαλωμένη στη Βραζιλία. Ως αυθεντική Βραζιλιάνα ξέρει να παίρνει τις σωστές πόζες και να φλερτάρει με τον φωτογραφικό φακό, κάτι που έκανε από πολύ μικρή ηλικία.

Το μοντέλο πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία των παιδικών της χρόνων όπου ποζάρει με την δίδυμη αδελφή της, όταν ήταν μόλις τριών ετών και ομολογουμένως είναι μια γλύκα. Οι δύο αδελφούλες ποζάρουν, έξω από το σπίτι της γιαγιάς τους κρατώντας κοτοπουλάκια και το κάνουν όλο νάζι με απίστευτες γκριμάτσες.

"Η Πάτι κι εγώ στο σπίτι της γιαγιάς. Όταν ξεκίνησε η αγάπη μου για τα κοτόπουλα το 1983" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και μας αφήνει άφωνους.

Αλλά και τα ρουχαλάκια που φορούν και τα χτενίσματά τους - το ατημέλητο κοντουκουρεμένο της Πάτι και τα μικρά κοτσιδάκια της Ζιζέλ - είναι εξίσου εντυπωσιακά και μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Η δίδυμη αδελφή της η Πάτι ποζάρει με ένα ρομαντικό πράσινο φορεματάκι, με ποδιά, γιακά και κεντημένα μανικάκια ενώ η Ζιζέλ φορά αμάνικο φορεματάκι στα χρώματα του κίτρινου και του λευκού με κρός και λαιμόκοψη.

Το μόνο σίγουρο είναι οι δύο αδελφές "το είχαν" από μικρές ενώ είναι τόσο άνετες, ακόμη και αγκαλιά με δυό κοτόπουλα.

Ιδού και οι αποδείξεις....

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα