Πάκουιν: "Περήφανη παντρεμένη, μπαϊσέξουαλ, μητέρα"

10.06.2014
Η διάσημη ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία και προς τα δύο φύλλα, γεγονός που ούτε ο γάμος, ούτε η μητρότητα άλλαξαν.

Η Άννα Πάκουιν (Anna Paquin) παντρεύτηκε το 2010 τον συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά "True Blood", Στέφεν Μόγιερ (Stephen Moyer) και τον Σεπτέμβρη του '12 απέκτησαν τα δίδυμα Τσάρλι και Πόπι.

Με μήνυμα που πόσταρε στο Twitter της η 31χρονη ηθοποιός η οποία το 1994 κέρδισε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Μαθήματα Πιάνου", τίμησε το Gay Pride, το οποίο είχε ξεχάσει ότι γιορτάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

"Περήφανη που είμαι μια ευτυχισμένα παντρεμένη, αμφιφυλόφιλη μητέρα. Ο γάμος έχει να κάνει με την αγάπη και όχι με το φύλο", τιτίβισε η Πάκουιν, ποστάροντας ταυτόχρονα και το σήμα της ισότητας στον λογαριασμό της.

Μιλώντας παλιότερα στο περιοδικό "Zooey", η Πάκουιν είχε ξεκαθαρίσει ότι το ζήτημα δεν είναι θέμα επιλογής. "Για έναν αμφιφυλόφιλο δεν τίθεται ζήτημα γένους όσον αφορά στη σεξουαλική έλξη", εξήγησε η Πάκουιν με τις απόψεις της οποίας προφανώς είναι απόλυτα συμφιλιωμένος ο σύζυγος, οπότε εμάς… μας περισσεύει!