Βίσση: «Βίωσα το ρατσισμό με τον Καρβέλα»

10.06.2014
Αποκαλυπτική είναι η Άννα Βίσση στην τελευταία της συνέντευξη, η οποία για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι βίωσε το ρατσισμό επειδή είχε... σύντροφο το Νίκο Καρβέλα!

«Ειδικά με σύντροφο τον Καρβέλα, στα 80s, βίωσα πάρα πολύ ρατσισμό! Ο Νίκος τότε φορούσε σκουλαρίκι, είχε μακριά μαλλιά και μιλούσε μόνο με αλήθειες. Αυτό ήταν μια ενοχλητική κατάσταση για τους συντηρητικούς, που αντιλαμβάνεσαι τότε ήταν πολύ περισσότεροι και επικρατούσαν. Αυτό το ρατσισμό τον βίωσα κι εγώ ως γυναίκα του» εξομολογείται σε κυπριακό περιοδικό.

Και προσθέτει ότι πέρα από την εμφάνιση του πρώην συζύγου της, αντιδράσεις προκαλούσαν και κάποιες δουλειές τους. «Όταν κάναμε, αρχές του ‘90, για πρώτη φορά τους “Δαίμονες” μας είπαν "σατανιστές" και η εκκλησία μας κατηγόρησε σαν Άθεους. Όταν χωρίσαμε και ζούσαμε για λίγο καιρό στο ίδιο σπίτι ως φίλοι, μάς έλεγαν ανώμαλους και προκλητικούς. Γενικότερα, δεχόμασταν καθημερινά γελοίες και ενίοτε αρκετά επιθετικές κριτικές. Πάντα γελούσαμε, όμως, με αυτό. Δεν φοβόμασταν, ούτε τις παίρναμε σοβαρά γιατί -ευτυχώς- είχαμε μυαλό, βλέπαμε μπροστά και κυρίως βλέπαμε μέσα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πηγή: Down Town Κύπρου