Στη Βενετία θα ντυθεί γαμπρός ο Κλούνεϊ

10.06.2014
Ρομαντικό βενετσιάνικο γάμο, λέγεται ότι ετοιμάζει στην αγαπημένη του ο διάσημος ηθοποιός. Άντε, η ώρα η καλή!

Έχοντας αρχίσει να ξεπερνούμε το σοκ της είδησης ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) όχι μόνο έχει νέα σχέση, αλλά αρραβωνιάστηκε και παντρεύεται σε χρόνο dt, οι πληροφορίες για τον γάμο του έρχονται με γοργό ρυθμό.

Το σπίτι του 53χρονου σταρ στο Κόμο ήταν η πρώτη, προφανής εκδοχή, που όμως δεν φαίνεται να επιλέγεται τελικά για πολλούς λόγους με βασικό και κύριο το γεγονός ότι ο Κλούνεϊ έχει υπάρξει εκεί με όλες τις πρώην, επίσημες και ανεπίσημες, αλλά και το ότι το μέρος δεν μπορεί να είναι όσο ιδιωτικό το θέλει το ζεύγος.

Πηγές της Σελίδα Έξι της New York Post αναφέρουν ότι "ο Τζορτζ σκοπεύει να παντρευτεί την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamoudin) στη Βενετία, τον Σεπτέμβρη και μάλιστα έναν χρόνο ακριβώς από την ημερομηνία της γνωριμίας τους". Και μάλιστα τόσο κρυφά, ιδιωτικά και ρομαντικά που θα ξεπερνά σε σενάριο και την πιο τρυφερή ταινία του Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι εθεάθη σε εστιατόριο της Πόλης των Δόγηδων την περασμένη εβδομάδα με τις πληροφορίες να τους θέλουν να κανονίζουν μερικές λεπτομέρειες.

Την ίδια στιγμή, λέγεται ότι ο Κλούνεϊ έχει αναθέσει στους καλύτερους μεσίτες να του βρουν ένα "σπιτικό" για εκείνον και την καλή του κάπου στη Μεσόγειο. Νέα εποχή θέλει να εγκαινιάσει ο Τζορτζ και λέγεται ότι θα το κάνει κάπου στη γαλλική ριβιέρα... Αναμένουμε!