Τζένιφερ Άνιστον: Είναι έγκυος και περιμένει κόρη

23.05.2014
Ήρθε η ώρα για τη διάσημη ηθοποιό να γίνει, επιτέλους, μανούλα;

Οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) νυφούλα και/ή έγκυο κάθε τρεις και λίγο τα τελευταία χρόνια. Ειδικά από τον Αύγουστο του 2012 που αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, θέλουν την 45χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ έγκυο στα σίγουρα, και μάλιστα με μία κόρη στον δρόμο!!!


H πιο πρόσφατη εμφάνιση της Τζεν στις 9 Μαΐου με ύποπτη επιλογή μαύρου φορέματος


"Το μόνο που νοιάζει την Τζεν αυτό τον καιρό είναι να φέρει ένα υγιές κοριτσάκι στον κόσμο", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "In Touch Weekly" και δεν σταματούν εκεί καθώς αποκαλύπτουν μέχρι και το όνομα που έχουν επιλέξει οι διάσημοι γονείς για την κορούλα τους.

"Ο Τζάστιν και η Τζένιφερ έχουν διαλέξει το όνομα Φιλίπα γιατί πιστεύουν ότι το παρατσούκλι Πίπα είναι το πιο γλυκό από όλα", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι η Άνιστον θέλει έναν "απόλυτα φυσιολογικό τοκετό χωρίς καν επισκληρίδιο".

Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Τζεν τα έχει βρει με τη μαμά της ύστερα από τα "θεματάκια" που είχαν ενώ η ημερομηνία του γάμου έχει ήδη οριστεί. Δεν την αποκαλύπτει όμως...

Ακόμη επίσημη αντίδραση δεν έχουμε για την είδηση, όμως… αν αναμένουμε!!!