Κιμ &... Σια έκαψαν το Παρίσι με το μπάτσελορ

23.05.2014
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον γάμο Καρντάσιαν-Γουεστ και οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη αρχίσει.

Αύριο, Σάββατο είναι η μεγάλη μέρα για την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αφού θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, και πατέρα της μοναχοκόρης της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

Η νυφούλα, όπως και όλο της το ριαλιτοσόι, έχουν κατακλύσει το Παρίσι, όπου φτάνουν σιγά σιγά και οι τελευταίοι από τους 200 περίπου καλεσμένους και φυσικά ο καθένας έχει από 3-4 κάμερες κατά πόδας!!

Βήμα δεν κάνει η Κιμ χωρίς φλας γενικώς, φαντάσου τώρα που μιλάμε για τον γάμο της, όπου, παρεμπιπτόντως, κουμπάρος -ή best man του γαμπρού, όπως τον λένε στα εξωτερικά (!) θα είναι όντως, ο Τζέι Ζι (Jay Z).

Χθες βράδυ, λοιπόν, Πέμπτη, η Καρντάσιαν, φορώντας ένα μίνι, ολοκέντητο φόρεμα του οίκου Balmain, πήρε τις κολλητές της και, ως είθισται, πήραν τους δρόμους και τα κλαμπ για το "μπατσελορέτ", όπως λέγεται το "μπάτσελορ" -δηλαδή το τελευταίο γλέντι για τους γαμπρούς πριν από τον γάμο με τα... αλάνια- για τις γυναίκες.

Γέμισε το Instagram πόζες των κοριτσιών εντός και εκτός με γέλια και χαρές... "Είμαι τόσο τυχαρή! Έχω τις καλύτερες φίλες σε όλο τον κόσμο", καμάρωσε η Κιμ με λεζάντα στη φωτογραφία που βλέπεις στη συνέχεια, με τη λεξούλα #LastSupper -δηλαδή Μυστικός Δείπνος- να τα λέει όλα.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η πόζα μπροστά στον ολόφωτο πύργο του Άιφελ για τα κορίτσια μεταξύ των οποίων διακρίνονται (εκτός από τις αδελφές Καρντάσιαν και Τζένερ, φυσικά) οι κολλητές Λάλα Άντονι, Μπρίντεϊ Γκαστινό (μαζί της στη φωτό στη συνέχεια) και Ρέιτσελ Ρόι, οι οποίες και της έστελαν, λένε, 15 μπουκάλια από την πιο ακριβή σαμπάνια για το.. καλό!