Η Λιζ Χάρλεϊ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της

05.05.2014
Η σχέση της βρετανίδας σταρ με τον Αυστραλό άσσο του κρίκετ τελείωσε –και μάλλον λίγο άδοξα- όμως εκείνη τον αγαπά ακόμη.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) είχε ερωτευτεί τόσο σφόδρα τον Σέιν Γουορν (Shane Warne) που παράτησε τον άντρα της για εκείνον, αλλά και όλο τον καιρό που ήταν μαζί έκανε σαν ερωτευμένο σχολιαρόπαιδο που δεν έχανε ευκαιρία να σαλιαρίζει μαζί του δημόσια σε κάθε ευκαιρία.

Τώρα όμως της τελείωσε αυτό και αφού "χτυπήθηκε" σαν το χταπόδι, η 48χρονη σταρ έχει σταθεί ξανά στα πόδια της και με νέο έρωτα στην αγκαλιά της, μπορεί και μιλά ανοιχτά για τον παλιό.

"Ο έρωτας δεν είναι διακόπτης που τον ανοίγεις και τον κλείνεις έτσι απλά. Και φυσικά τον αγαπώ ακόμη. Είμαστε ο ένας μέρος της ιστορίας του άλλου", παραδέχεται μιλώντας στο περιοδικό "Hello" η Χάρλεϊ αποκαλύπτοντας ότι η διάλυση του αρραβώνα της με τον Γουορν συνέβη τελικά τον Νοέμβριο του 2013 και "ήταν και για τους δύο μια πολύ στενάχωρη εποχή".

"Πάλεψα για λίγο, αλλά σήμερα νιώθω σε ένα πολύ καλό σημείο. Τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, όλα ανθίζουν", καταλήγει η Λιζ η οποία έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του μεγιστάνα που αυτό τον καιρό "την έχει δει" φωτογράφος της άγριας φύσης Ντέιβιντ Γιάροου (David Yarrow), τον οποίο αποκαλεί άνθρωπο μέγιστης ακεραιότητας και γοητείας.