Τα... σουρωμένα τατουάζ του Τζάστιν Θερού

02.05.2014
Να τον προσέχει λίγο η Τζένιφερ Άνιστον τον αρραβωνιάρη με το αλκοόλ γιατί όταν πίνει δεν ξέρει τι κάνει…

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) είναι γεμάτος τατουάζ στο σώμα του και αυτό δεν είναι μυστικό. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε είναι πως απέκτησε μερικά από αυτά χωρίς να το πάρει είδηση…

Μαζί με τον κολλητό του, Σκοτ Κάμπελ (Scott Campbell) ο οποίος τυγχάνει καλλιτέχνης τατουάζ είχαν δυο-τρεις έξαλλες βραδιές όπου οι δυο τους ήπιαν όλο τον… Βόσπορο και φαίνεται ότι όταν ξεσούρωσαν είδαν και από μερικά "χτυπηματάκια" που δεν γνώριζαν.

"Ξαφνιάστηκα όταν τα είδα. Είμαι κατεστραμμένος από τα τατουάζ και ο Σκοτ έκανε τη μεγαλύτερη καταστροφή", αποκάλυψε ο Θερού μιλώντας στο "Vanity Fair" εξηγώντας όμως ότι και εκείνος του "χτύπησε" δυο τρία σχηματάκια του καλλιτέχνη.

"Του έκανα ένα κεφάλι λύκου, μια νεκροκεφαλή, κόκαλα και ένα γιν-γιαν", συνέχισε ο Τζάστιν τονίζοντας ωστόσο ότι ως αρτίστας δερματοστιξίας χρειάζεται λίγη εξάσκηση ακόμη!!!

Όσο για τον γάμο του με την Άνιστον; Σιγή ιχθύος ακόμη ο Θερού, αν και "παίζει" να μην έχει ενημέρωση ούτε ο ίδιος, καθώς τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ να τα κανονίζει όλα… μόνη.

Και για να έχετε μια εικόνα, ιδού μια φωτογραφία από την πλάτη του Τζάστιν Θερού, όπως την πήραμε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από τον ρόλο του στην ταινία "Οι Άγγελοι του Τσάρλι" και τα τατουάζ δεν είναι μόνιμα. ο Τζάστιν έχει άλλα, δικά του και πιο πολλά...