Κλούνεϊ: Tα πάντα για την πρόταση και το δαχτυλίδι

02.05.2014
Η είδηση για τον αρραβώνα του διάσημου γόη με την Αμάλ Αλαμουντίν επιβεβαιώθηκε από παντού και οι ευχές πέφτουν βροχή, μαθαίνουμε κι άλλες ζουμερές λεπτομέρειες.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) βρήκε τον μάστορά του στο πρόσωπο της Λιβανέζας μεγαλοδικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) και πολύ σύντομα θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σελίδας Έξι (Page Six) της New York Post o 52χρονος σταρ έκανε μια πολύ ιδιωτική και άκρως ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, κεκλεισμένων των θυρών.

Στο σπίτι του στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνια, λέγεται ότι ζήτησε ο Τζορτζ από την 36χρονη Αμάλ να τον παντρευτεί και μάλιστα της είχε μαγειρέψει και φυσικά γονάτισε κατά το έθιμο.

"Ο Τζορτζ μαγείρεψε το δείπνο για τη βραδιά της 22ης Απριλίου στο σπίτι του και ξάφνιασε στην Αμάλ όταν γονάτισε μπροστά με το δαχτυλίδι ζητώντας της να γίνει γυναίκα του", μεταφέρουν πηγές της στήλης, συμπληρώνοντας πως ο Κλούνεϊ ήταν τόσο ευτυχισμένος μετά το "Ναι" της καλής του που τηλεφώνησε σε όλους τους κολλητούς του το ίδιο βράδυ να τους πει τα νέα.

Όσο για το μονόπετρο; Αυτό ήταν ένα ειδικής κατασκευής δαχτυλίδι από περίπου 7 καρατίων σμαράγδι δεμένο με μπριγιάν και μπορεί κανείς να το δει ξεκάθαρα σε φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό "People" αποκλειστικά.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις καλύτερα φωτογραφίες από τη βραδιά της 27ης Απριλίου όπου οι φρεσκοαρραβωνιασμένοι είχαν βγει μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) για τα γενέθλια του τελευταίου.