Ο Αντόνιο Μπαντέρας παράτησε την Γκρίφιθ

28.04.2014
Ακόμη μια σειρά φημών θέλει τους διάσημους ηθοποιούς να χωρίζουν.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) και η Μέλανι Γκρίφιθ είναι παντρεμένοι 17 χρόνια και κάθε τρεις και λίγο οι κακές γλώσσες τους θέλουν να χωρίζουν με εκείνη να μην αντέχει άλλο κέρατο και εκείνον να μην αντέχει τις τρέλες και τις ζήλιες της.

Η τελευταία αφορμή για φημολογία περί χωρισμού δόθηκε από τις διακοπές του Πάσχα τις οποίες το ζεύγος πέρασε χωριστά. Ο μεν 53χρονος ισπανός σταρ πήγε στην πατρίδα του, η δε 56χρονη σύζυγός του "πάρταρε με φίλους σε ροκ φεστιβάλ στην Καλιφόρνια".

"Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για το ζευγάρι και δεν φαίνεται πια να καταφέρνουν να το… παλέψουν", μεταφέρει σε ρεπορτάζ του ο "National Enquirer" τονίζοντας ωστόσο το πόσο ο Μπαντέρας έχει σταθεί στη σύζυγό της τα δύσκολα χρόνια που εκείνη πάλευε με τις εξαρτήσεις και τους δαίμονές της.

Τώρα όμως ο Μπαντέρας, λέγεται ότι ξεπέρασε τα όρια της αντοχής του και την παράτησε την Γκρίφιθ.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, ενώ ας θυμίσουμε ότι το ζεύγος έχει μαζί μια κόρη, την έφηβη Στέλα. Η Γκρίφιθ έχει ακόμη δύο παιδιά, τον Αλεξάντερ Μπάουερ, από τον γάμο της με τον ηθοποιό Στίβεν Μπάουερ και την Ντακότα Τζόνσον από τον γάμο της με τον Ντον Τζόνσον.