Η Νάομι Κάμπελ και το "κομψό" κράξιμο στους Κίμυε

26.03.2014
Δες πώς αντέδρασε η γαζέλα της πασαρέλας στο εξώφυλλο του διάσημου ζεύγους στην αμερικανική "Vogue".

Σε ζωντανή σύνδεση στην αυσταλέζικη εκπομπή "The Morning Show" εμφανίστηκε η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Vampbell) από το Λονδίνο και κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε στο τελευταίο –και πολυσυζητημένο εξώφυλλο- της αμερικανικής "Vogue".

Η σιδηρά κυρία του εντύπου, Αν Γουίντουρ (Anne Wintour) επέλεξε ξαφνιάζοντας πολλούς την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) για το τεύχος Απριλίου, τους οποίους φωτογράφησε η Άνι Λίμποβιτς γαμπρό και νύφη.

"Με δεδομένο ότι έχεις υπάρξει στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού πολλές φορές, πώς σου φαίνεται το τελευταίο με την Κιμ και τον Κάνιε", ρώτησε μία δημοσιογράφος την 43χρονη Ναόμι, η οποία ύστερα από μία μακρά παύση, απάντησε ότι "δεν θέλει να σχολιάσει".

Μόλις εκείνη τη ρώτησε "γιατί", εκείνη έσκασε στα γέλια απαντώντας ως εξής: "Επειδή εγώ είμαι μοντέλο και εργάζομαι στον χώρο εδώ και 28 χρόνια. Όταν κάνεις ένα εξώφυλλο στη Vogue είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι προς τα πάνω όταν έχει πετύχει κάτι τέτοιο".

"Δηλαδή πιστεύεις ότι η Κιμ και ο Κάνιε δεν έχουν κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκονται σε αυτό το εξώφυλλο;", πήγε να ερμηνεύσει τα λεγόμενα η δημοσιογράφος.

"Αυτά είναι τα δικά σου λόγια. Εγώ είμαι πολιτικά σωστή", απάντησε πολύ "διαβασμένα" η Ναόμι "καλύπτοντας και τα νώτα της" με τον καλύτερο τρόπο.

"Είναι επιλογή της Αν Γουίντουρ να τους βάλει στο εξώφυλλο του περιοδικού της, οπότε ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό".

Μάλιστα… Καταλάβαμε όλοι, Ναόμι…

Δες και το εν λόγω βίντεο, για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, ευθύς αμέσως.