Αλιμπέρτη: Μιλά για τον περίφημο γάμο της στην Αμερική

24.02.2014
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δημοσιεύματα ήθελαν την Σοφία Αλιμπέρτη να παντρεύεται στην Αμερική, όπου μάλιστα έχει εγκατασταθεί μόνιμα με το γιο της.

Ωστόσο, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα τηλεοπτικά φώτα, δεν απάντησε ποτέ στις φήμες παντρειάς. Αλλά τελικά ήρθε η ώρα ετούτη, αφού η Αλιμπέρτη βρέθηκε μετά από αρκετά χρόνια και πάλι στα λημέρια του Alpha.

Την Κυριακή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και μίλησε για όλα. Ακόμη και για τον περίφημο γάμο της στην Αμερική, Βέβαια, η ενόχληση της για την ιστορία αυτή ήτο μεγάλη και με μπόλικη ειρωνική διάθεση απάντησε στην Κατερίνα Καραβάτου, όταν τη ρώτησε σχετικά.

«Ναι καλά, εγώ είμαι στην Αμερική, ο γιος μου είναι στην Αμερική, όλοι στην Αμερική είμαστε» είπε και πάντα ειρωνικά συνέχισε: «Τέλεια ήταν, περάσαμε υπέροχα. Μονόπετρο δεν φορώ γιατί δεν θέλω να προκαλώ». Γενικά, η Αλιμπέρτη δεν ήθελε να μιλήσει περισσότερο για τα προσωπικά της και φρόντισε να κόψει την κουβέντα με συνοπτικές διαδικασίες.

«Ό, τι και να πούμε εμείς μια μερίδα ανθρώπων έχει αποφασίσει ότι εγώ έχω παντρευτεί, τέλος. Μου λένε στον δρόμο “να ζήσετε” κι εγώ λέω ευχαριστώ. Πού να εξηγώ ποιος κατά βάθος είμαι εγώ;», είπε γελώντας