Μπονάτσου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα της

17.02.2014
Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου μεγάλωσε και πλέον είναι μία όμορφη έφηβη κοπέλα.

Και για πρώτη φορά, μετά τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού πριν 10 χρόνια, η Ζένια μιλά για εκείνον και τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή.

«Ήμουν 7 ετών όταν έφυγε. Δεν θυμάμαι, δυστυχώς, καταστάσεις που έχω ζήσει με τον μπαμπά. Είναι λες κι όλα όσα ζήσαμε να διαγράφηκαν. Ούτε τα ταξίδια που κάναμε θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιες εικόνες αμυδρές, σαν ενός λεπτού βίντεο, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο» εξομολογείται η 17χρονη Ζένια.

Και συνεχίζει: «Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου, αλλά τίποτε από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Θυμάμαι μόνο πράγματα που έκανα εγώ ως παιδί, αλλά ούτε τον μπαμπά ούτε τη μαμά ούτε πράγματα που κάναμε μαζί».

Δίπλα της η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου η οποία μιλά με τρυφερότητα για την κόρη της, ενώ προσπαθεί να εξηγήσει τι μπορεί να συμβαίνει στην Ζένια και δεν έχει πολλές αναμνήσεις από τον μπαμπά της.

«Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη στη Ζένια ως άμυνα για ότι προηγήθηκε. Πριν είχε τρομερή αδυναμία στον πατέρα της και ο Βλάσης σε εκείνη. Ήταν τρελό το δέσιμο που είχαν κι εγώ το χαιρόμουν. Υπήρξαν ντουετάκι φοβερό. Αμέσως μετά το θάνατο του, η Ζένια θυμόταν. Και μετά άρχισε να ξεχνάει. Σαν να αντέδρασε ο οργανισμός της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: PEOPLE