Ο Ρέμος ξεσπά: «Μας παρουσιάζουν σε νοσοκομεία»

14.02.2014
Για όλα μίλησε ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, από το «The Voice», την Υβόννη Μπόσνιακ, μέχρι και τα απίστευτα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Για το «The Voice», όπου ο ίδιος είναι κριτής, δε μασάει τα λόγια του και κατακεραυνώνει τους νέους τραγουδιστές, που δίνουν σημασία στην εμφάνιση.


«Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έγιναν όλα θέμα εικόνας, από τα πολιτικά μέχρι την αγορά. Η εικόνα χωρίς ουσία όμως δεν κρατάει πάρα πολύ. Και το The Voice ποντάρει ακριβώς σε αυτό. Στο να κρίνονται οι άνθρωποι καταρχήν από το φυσικό τους χάρισμα, όχι από τα παρελκόμενα.

Όταν η κουβέντα πηγαίνει στα απίστευτα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν κατά καιρούς, ο Ρέμος ξεσπά: «Γράφονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς τους επώνυμους, αλλά ευτυχώς ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το είδος ενημέρωσης. Μας δικάζουν, μας χρεώνουν τεράστια ψέματα, μας παρουσιάζουν σε νοσοκομεία, σε απιστίες και σε ότι άλλο. Ειδικά στο διαδίκτυο είναι ανεξέλεγκτη ιστορία! Απλώς μαθαίνεις να κοιτάς μπροστά».

Για τη σύντροφό του Υβόννη, που τελευταία έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ο τραγουδιστής λέει: «Το ότι τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου έχει η ίδια αποφασίσει να μη μιλάει δεξιά και αριστερά, όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω της δικής μου επωνυμίας, με τιμάει. Τώρα έκανε ένα δικό της βήμα επαγγελματικό, είχε ανάγκη να βγει να δείξει τη δουλειά της και υπήρχε λόγος για αυτό.

Ωστόσο, ο Ρέμος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε. «Όταν ήμουν πιτσιρικάς, πριν ξεκινήσω να δουλεύω, είχα στείλει γράμμα συμμετοχής στο "Να η ευκαιρία" με την αγαπημένη Ροζίτα Σώκου και όλη την υπέροχη επιτροπή. Ξέρω πώς είναι να αναζητάς μια έγκυρη άποψη να σε καθοδηγήσει και μια ευκαιρία όταν ξεκινάς, ξέρω πως νιώθουν και με τιμάει αυτός ο ρόλος, ειλικρινά.