Κανά: Δες τη μεγάλη αλλαγή μετά την εγχείρηση καρδιάς

04.02.2014
Δυναμική επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα, μετά την επέμβαση στην καρδιά της έκανε η Μελίνα Κανά και η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή.

Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αφού εκανε διπλή επέμβαση στην καρδιά και στον αυχένα. Βγήκε νικήτρια και τωρα μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζονται στο Σταυρό του Νότου.

Πρόσφατα, η Κανά μίλησε στην εφημερίδα Lifo για την περιπέτεια της υγείας της.

"Αρρώστησα, έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη. Από μικρό κορίτσι είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Παναγία.Το ομολογώ και δε σηκώνω και αντίρρηση, την έβλεπα τη βοήθεια της. Και όχι μέσα από τον ουρανό, αλλά από ανθρώπους δίπλα μου, από συνθήκες.Στο έμφραγμα, μετά το μπαλονάκι, από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα. Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου, ζαλισμένη, εξαντλημένη, κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί ''Σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο''. Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω ''Παναγία μου, Παναγίτσα μου, βοήθησε με'' και ότι προσευχές μου έρχονταν, ''Χριστός ανέστη εκ νεκρών'' ξέρω γω.Κι ο γιατρός να λέει ''Τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό'', διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!" δήλωσε χαρακτηριστικά.