Τσαρούχας: Δες πώς στηρίζει την Παπαθωμά

04.02.2014
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, περιοδικό αποκάλυπτε ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι τόσο οργισμένος με την Θεοφανία Παπαθωμά και τη νέα της σχέση, που ετοιμάζεται να της κάνει σκληρή αγωγή.

Αλλά όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, αφού το πρώην πλέον ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιο τους. Πρώτη η ηθοποιός με status στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας ότι έχουν χωρίσει από το 2012 και οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Και τώρα έρχεται ο ηθοποιός να πράξει το ίδιο και να βάλει κι αυτός τα πράγματα στη θέση τους. Κι επέλεξε τον καλύτερο τρόπο ως την καλύτερη απάντηση στις κακές γλώσσες: κοινοποίησε στον δικό του λογαριασμό, το status της Παπαθωμά.

Για την ιστορία, η Παπαθωμά είχε γράψει:

«H ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Έχετε μπερδευτεί, είναι λογικό διότι τόσο καιρό δεν βγήκαμε με τις σημαίες να βροντοφωνάζουμε. Οπότε τώρα πρέπει να απολογηθούμε πριν αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωηρή φαντασία των bloggers.
Λοιπόν ξεκινάμε.
ΓΑΜΟΣ 2006 . ΧΩΡΙΣΜΟΣ 2012. ΔΙΑΖΥΓΙΟ 2013- Βγήκε είναι γεγονός. Αθόρυβα κι ωραία, όπως θα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση ,ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Κανένα τρίγωνο τετράγωνο ή άλλο γεωμετρικό σχήμα, όλα καθαρά κι ωραία.
Καμία αγωγή, αγανάκτηση , θυμός. όλα μέλι γάλα!
Συγνώμη αν σας απογοητεύω.
Επίσης δεν έχω αλλάξει επάγγελμα!
Παρακαλώ να αποκατασταθεί η αλήθεια!»