Κι όποιος αντέξει...

04.06.2010
Τα αστέρια του ΑΝΤ1 χορεύουν κάθε Κυριακή. Τα δικά μας χορεύουν κάθε μέρα! Στο «Dancing With the Stars» του ΛΟΙΠΟΝ όλοι οι καλοί χωράνε, αρκεί να έχουν ανεβασμένη διάθεση. Απολαύστε τους λοιπόν, αλλά μην τους ψηφίσετε! Γιατί ο σκοπός τους δεν είναι φιλανθρωπικός, αλλά χιουμοριστικός!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Τα αστέρια του ΑΝΤ1 χορεύουν κάθε Κυριακή. Τα δικά μας χορεύουν κάθε μέρα! Στο «Dancing With the Stars» του ΛΟΙΠΟΝ όλοι οι καλοί χωράνε, αρκεί να έχουν ανεβασμένη διάθεση. Απολαύστε τους λοιπόν, αλλά μην τους ψηφίσετε! Γιατί ο σκοπός τους δεν είναι φιλανθρωπικός, αλλά χιουμοριστικός!

Γιώργος Θεοφάνους Νίκος Μουρατίδης (cha-cha-cha)
Το cha-cha-cha θεωρείται ο χορός της ελεύθερης προσωπικότητας και πρακτικά ερμηνεύεται κάπως έτσι: Πέντε βήματα χορεύονται σε τέσσερα χτυπήματα. Οπότε, μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι δύο κριτές του «X-Factor» έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό εντατικά μαθήματα. Άντε να δούμε, αν ξαναβρεθούν με το καλό στο talent show του ΑΝΤ1, ποιος θα προλάβει να χτυπήσει πρώτος... την ατάκα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη θα τους κρατάνε το ρυθμό: 1, 2, cha-cha-cha!

Τατιάνα Στεφανίδου-Αντώνης Κανάκης (foxtrot)
Όχι, δεν είναι ράδιο αρβύλα, οι δυο τους κάνουν πρόβες και μάλιστα εντατικές για να χορέψουν μαζί ένα foxtrot, κατά προτίμηση το «True Love»! Κι ενώ οι οδηγίες που πήρε ο καβαλιέρος ήταν απλά περπατητά βήματα και σάτιρα προς όλες τις κατευθύνσεις, η ντάμα του είναι μάλλον μουτρωμένη, αφού θεωρεί ότι κάνει μεν τα? βήματα με άνεση, όχι όμως με χάρη. Ένας διαιτητής τους χρειάζεται σίγουρα και στο ρόλο αυτό τον Γιάννη Λάτσιο αξίζει πραγματικά να τον δεις!

Γιώργος Παπαδάκης-Γιώργος Αυτιάς (βαλς)
Ο χορός των αναμνήσεων. Ευκαιρία λοιπόν οι δύο δημοσιογράφοι να θυμηθούν τα παλιά. Τότε που ήταν συνεργάτες στην πρωινή ζώνη και δεν είχαν μπει ακόμη ανάμεσά τους τα ραβασάκια της AGB. «Δάσκαλε που δίδασκες, τον έμαθα καλά το χορό;» θα ρωτήσει ο Γιώργος Αυτιάς. Και ο Γιώργος Παπαδάκης θα του απαντήσει: «Ειδικά στη φιγούρα του ασφαλιστικού είσαι άπαιχτος!». Ο χορός ολοκληρώνεται με πολλούς εναγκαλισμούς και φιλοφρονήσεις.

Ευγενία Μανωλίδου-Ηλίας Ψινάκης (rumba)
Η rumba ξεκίνησε σαν χορός παντομίμας από τους ιθαγενείς των βαλτότοπων της Κούβας. Σίγουρα θεωρείται η ιδανικότερη λύση για να μην τρώγονται οι δύο κριτές του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο». Ευχάριστος ρυθμός, απαλές, εύκαμπτες κινήσεις των γοφών και βαρύς βηματισμός, αλλά τσιμουδιά μεταξύ τους. Το σόου ολοκληρώνεται με τον Βαγγέλη Περρή σε ρόλο θεατή να ξεσπάει σε χειροκροτήματα, που επιτέλους βρήκε την ησυχία του και την αγαπημένη παίκτρια του Ηλία Ψινάκη, Ελένη Καριολάκη, να κάνει μπουρμπουλήθρες. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Ματθίλδη Μαγγίρα-Άδωνης Γεωργιάδης (αργεντίνικο τανγκό)
Αυτή κι αν ήταν γκαντεμιά για τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Στα live του ΑΝΤ1 να... τρώει στη μούρη την Ευγενία Μανωλίδου και στις δικές μας σελίδες το σύζυγό της! Γι’ αυτό κι εμείς θα τους βάλουμε να χορέψουν ένα αργεντίνικο τανγκό, το χορό της φωτιάς και του πάθους, χωρίς βέβαια να θέλουμε να υπονοήσουμε κάτι. Για μουσική υπόκρουση τους προτείνουμε το τραγούδι «Phantom of the Opera», του οποίου την αξία θα εκτιμήσει τουλάχιστον η Ευγενία. Και για να μπουν στο κλίμα, θα τους πληροφορήσουμε τα εξής: «Οι φιγούρες στο αργεντίνικο τανγκό είναι ταυτόχρονα δραματικές και δυναμικές, απαλές και κοφτές». Για τα υπόλοιπα... ας κάνουν κουμάντο μόνοι τους!

Ελένη Μενεγάκη - Καραμεροχαριτάτοι (hip hop)
Στο hip hop δεν διαγωνίζονται άτομα, αλλά ομάδες. Κι αυτό ακριβώς αποφάσισαν να κάνουν οι συντελεστές του «Καφέ με την Ελένη» με τους αντιπάλους τους από το «10 με 1 μαζί». Όπως λένε και τα βιβλία, ο συγκεκριμένος χορός μπορεί να αποτελέσει επίδειξη δύναμης ανάμεσα σε ομάδες, χωρίς τη χρήση βίας. Και αυτή ακριβώς την τακτική ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μέχρι στιγμής οι Καραμεροχαριτάτοι υπερισχύουν στα σημεία, επειδή όμως, όπως στην AGB έτσι και στο χορό ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, μάλλον πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί την επόμενη σεζόν, που η Ελένη Μενεγάκη θα επιχειρήσει και πάλι δυναμικό «χτύπημα». Γιατί αν τα? βήματα αλλάξουν, τότε τους βλέπουμε να το ρίχνουν στον καλαματιανό!

Λάκης Λαζόπουλος-Μιμή Ντενίση (paso doble)
Η αγάπη περισσεύει σε αυτόν το χορό που προέρχεται από την Ισπανία και χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία. Στο paso doble ο καβαλιέρος είναι ο ταυρομάχος και η ντάμα του η καλή του. Φανταστείτε φιγούρες που έχουν να κάνουν ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση. Ούτε το κόκκινο πανί δεν του χρειάζεται... του ταύρου για να πάρει φόρα. Κι όποιος πρόλαβε τη Μιμή Ντενίση είδε που... ακόμη τρέχει!