Λο για Μίλερ & Κρεγκ: Ήξερα ότι ήμουν κερατάς!

28.01.2014
Σημεία και τέρατα αποκαλύπτει ο διάσημος ηθοποιός –και μάλιστα ενώπιων δικαστηρίου- για το ερωτικό τρίγωνο που έζησε εν γνώσει του στο παρελθόν.

Ο Τζουντ Λο (Jude Law) πέρασε τη χθεσινή του μέρα στο δικαστήριο καθώς εκδικάζεται η υπόθεση που εξετάζει μήνυσή του ενάντια σε μερικούς συντάκτες των "News of the World" για υποτιθέμενα παγιδευμένα τηλέφωνα.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το 2005, η εφημερίδα είχε κυκλοφορήσει με τίτλο "H Σιένα απατά τον Τζουντ", αποκαλύπτοντας κρυφή σχέση της Μίλερ με τον Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig), συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Layer Cake", από όπου και η επόμενη φωτογραφία. (δείτε το τρέιλερ στο τέλος της είδησης).



Προφανώς ο Λο έμαθε για την παράνομη σχέση, τηλεφώνησε αμέσως στον Κρεγκ, απαιτώντας να μιλήσει και εκείνος στην τότε σύντροφό του, Σατσούκι Μίτσελ (Satsuki Mitchell) και ο… κοριός έπιασε λαβράκι.

Βέβαια, αυτό που δεν ήξερε ο Τζουντ και το έμαθε τώρα ήταν ότι κάποιος πολύ δικός του άνθρωπος διέρρεε προσωπικές του πληροφορίες επιβεβαιώνοντας τις ειδήσεις που η εφημερίδα "ψάρευε" από το τηλέφωνο.

"Γνώριζες ότι η τότε σύντροφός σου σε απατούσε;", ρώτησε ο δικαστής. "Ναι, όντως, το γνώριζα", απάντησε ο Λο εκφράζοντας όμως την τεράστια έκπληξη για τη συμμετοχή του συγγενή του –που δεν κατονομάζεται βέβαια- στο "κάρφωμα".

Παρά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ούτε η Σιένα Μίλερ ούτε ο Ντάνιελ Κρεγκ μίλησαν ποτέ για την παράνομη αυτή σχέση που προφανώς θα περνούσε στα "ψιλά" γράμματα αν η εφημερίδα δεν είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνα του ζεύγους.

Πάντως, σήμερα η Σιένα ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge) και της ενάμιση έτους κορούλας τους, Μάρλοου, ο Ντάνιελ έχει παντρευτεί την ηθοποιο Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) και ο Τζουντ λέγεται ότι έχει στο πλευρό του το κατά 15 χρονια νεότερό του, μοντέλο, Αλίσια Ράουντρι (Alicia Rountree)