Σέξι ξάπλες -και δηλώσεις- για τη Βικτόρια Μπέκαμ

21.01.2014
Μία ακόμη εντυπωσιακή φωτογράφηση για τη διάσημη κυρία της μόδας που συνοδεύεται με αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα του ισπανικού και ιταλικού "Vanity Fair" απλώνοντας το σώμα της στο πάτωμα, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, ενώ μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι κλείνει οριστικά ένα από τα κεφάλαια της ζωής της.

Η 39χρονη σταρ έγινε διάσημη ως μία από τις Spice Girls ενώ μαζί με τις Έμα Μπάντον (Emma Bunton), Μελ Μπι (Mel B), Μελ Σι (Mel C) και Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell), όμως το συγκρότημα στην ουσία έχει διαλυθεί εδώ και χρόνια.

Θα ξανα-ανέβαινε στη σκηνή με τις πρώην συντρόφους της η Πος; "Ποτέ ξανά", απαντά άμεσα εκείνη ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το κομμάτι της ζωής της ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Η εμφάνιση των Spice Girls στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, γέμισε τη Βικτόρια περηφάνια και την απόλαυσε ιδιαίτερα, όμως "ήταν η τελευταία φορά". (Θυμηθείτε εκείνες τις στιγμές στο βίντεο που ακολουθεί)

"Πρέπει να ξέρει κάποιος πότε να φεύγει", εξήγησε η κυρία Μπέκαμ, η οποία πια ασχολείται αποκλειστικά με το μεγάλο της μεράκι, που δεν είναι άλλο από τη μόδα.