Χρηστίδου: "Έκανα κάθε μέρα τεστ εγκυμοσύνης"

02.12.2013
Η Σίσσυ Χρηστίδου γέννησε μόλις τρεις μήνες πριν το δεύτερο παιδάκι της και θέλει και τρίτο παιδί και μίλησε για το άγχος της όταν περίμενε να δει αν είναι έγκυος.

Το άγχος και η δυσκολία της δεύτερης εγκυμοσύνης βασάνισαν την Σίσσυ: «Γενικά δεν έχω άγχος στην εγκυμοσύνη, ώστε να μην τρώω και να μην κάνω τίποτα. Το μόνο μου άγχος είναι να κάνω όλες τις εξετάσεις και να είναι καλά το μωρό. Είχα εύκολες εγκυμοσύνες και τις δύο φορές. Τη δεύτερη φορά δεν ήρθε καθόλου εύκολα, γιατί το επιδιώκαμε, το θέλαμε πολύ. Όταν το αφήσαμε, τότε έγινε. Ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη το αφήσαμε στην τύχη και ήρθε πανεύκολα. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης κάθε μέρα. Ξεκινούσα πριν την καθυστέρηση. Αγόραζα κάτι τεστ από το ίντερνετ που είναι πιο ευαίσθητα και μου έχει μείνει μια σακούλα. Το έμαθα ότι είμαι έγκυος πέντε ημέρες πριν την καθυστέρηση. Ήθελα τόσο πολύ το παιδί που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το φύλο. Από κάποια στιγμή το ένιωθα ότι είναι αγόρι».

Και πώς είναι η νέα καθημερινότητα της παρουσιάστριας; «Και το παιδί ζητούσε αδελφάκι από τότε που άρχισε να καταλαβαίνει, από δυόμισι ετών. Αλλά και εγώ επειδή μεγάλωσε το πρώτο. Αφού είπα στον Θοδωρή ότι από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει αυτή η ανανέωση. Τώρα το χαίρομαι περισσότερο. Νιώθω σαν να μην το έχω ξαναζήσει, τα έχω ξεχάσει όλα. Με το δεύτερο παιδί είναι πιο ομαλά και όλοι το χαίρονται περισσότερο και ο άντρας μου. Το δέσιμο με το πρώτο παιδί ξεκίνησε όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί, ενώ τώρα δέθηκαν από την πρώτη μέρα», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Και η μάχη με τα κιλά; «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα σαράντα κιλά, αφού νόμιζα ότι θα γεννήσω ένα δωδεκάχρονο παιδί. Τώρα πήρα είκοσι πέντε και μέσα σε τρεις μήνες έχασα τα δεκαπέντε. Δεν πρόσεχα, απλά έτρεχα πίσω από το Φίλιππο. Δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα, γιατί θήλαζα, αλλά πρόσεχα. Εμένα ο θηλασμός δεν με βοήθησε να χάσω κιλά, όπως λένε οι περισσότερες γυναίκες. Έτρωγα όσα έπρεπε για το μωρό. Τώρα που σταμάτησα το θηλασμό, ξεκίνησα δίαιτα με διαιτολόγο, η οποία ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης, όχι για να μη πάρω κιλά αλλά για να τρώω όσα χρειάζονται για να είναι υγιές το μωρό».