Σοκ: Γνωστές τραγουδίστριες σε κύκλωμα πορνείας!

25.09.2013
Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι γνωστές τραγουδίστριες, αλλά και ηθοποιοί από την Αθήνα συμμετέχουν σε κύκλωμα πορνείας που έχει «απλώσει» τα πλοκάμια του σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου.

Μάλιστα, στα Χανιά συνελήφθη «επώνυμη» τραγουδίστρια, αλλά κι ένας 29χρονος μάνατζερ που έκλεινε τα «ροζ» ραντεβού. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η «ροζ» ιστορία ξεσκεπάστηκε μετά από μία «πολλά υποσχόμενη» δημοσίευση στο Internet, που αποκάλυψε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

«Εάν αναζητάς κάτι το μοναδικό θα στο βρω.. Θέλεις τραγουδίστρια ή ηθοποιό; Αρκεί να πληρώνεις καλά. Ανεξαρτήτως φύλου. Για ζευγάρια και μη. Ό, τι θέλεις, όπου το θέλεις» έγραφε μεταξύ άλλων η αγγελία στην οποία υπήρχε και κινητό τηλέφωνο του "μάνατζερ». Αστυνομικός των Χανίων επικοινώνησε κι «έκλεισε» ραντεβού με την 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα εμφανίζεται σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας, για τρεις μέρες και με αντίτιμο 11.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Τρίτης, η νεαρή τραγουδίστρια έφτασε στην Κρήτη, όπου την παρέλαβε από το αεροδρόμιο ο «μάνατζερ» και τη μετέφερε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Εκεί, την περίμενε ο αστυνομικός – πελάτης, ο οποίος έδωσε στον 29χρονο τα 11.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Όταν ο «μάνατζερ» αποχώρησε με τα χρήματα, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι τον συνέλαβαν για μαστροπεία και κατέσχεσαν τα χρήματα. Επίσης συνελήφθη και η τραγουδίστρια για πορνεία χωρίς άδεια και βιβλιάριο υγείας.