Σκανδαλιάρικο: Γυμνός αδελφός Αδωνι δαγκώνει το μήλο της Πέπης

02.04.2013
Δεν υπάρχει αυτό το βίντεο, δεν υπάρχει. Να το βλέπει ο Άδωνις ο Γεωργιάδης και να του ανεβαίνει (πράγμα όχι δύσκολο) το αίμα στο κεφάλι.

Ο μικρός αδελφός (αν δεν κάνω λάθος στη σειρά) τούς προέκυψε.... σκανδαλιάρης και ατιθασούλης και πονηρός και από τότε που «έμπλεξε» με την Πέπη Τσεσμελή φέρνει την οικογένεια ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση.

Εμάς, πάλι, μας κάνει να ευθυμούμε το αχτύπητο τούτο δίδυμο. Πριν λίγο καιρό, είχαμε το «θερμό» επεισόδιο με το ξύλο που έπαιξαν σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης και τώρα έχουμε το μόνοιασμα τους. Αλλά αυτό συνοδεύεται από ένα σκετσάκι, όπου αδελφός Άδωνι και Πέπη υποδύονται τον Αδάμ και την Εύα.

Το γέλιο που μάς χαρίζει ο γυμνός και τριχωτός «Αδάμ» Γεωργιάδης στην προσπάθεια του να δαγκώσει το μήλο της μακρυμαλλούσας πονηρής Εύας – Πέπης είναι απίστευτο. Αλλάξαμε συκώτι. Ο, δε, μονόλογος της Τσεσμελή; Για βραβείο Tony!

«Το δάγκωσε φίλες και φίλοι. Το έφαγε το μήλο. Δεν αντιστάθηκε. Έτσι εκδιώχθηκαν και ο Αδάμ με την Εύα από τον παράδεισο. Για φανταστείτε να μην είχε συμβεί αυτό, θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Ίσως να μην υπήρχαμε φίλες και φίλοι. Δεν ξέρουμε λοιπόν αν το προπατορικό αμάρτημα ήταν για καλό ή για κακό. Εσείς τι λέτε;».

Δείτε και γελάστε. Να ναι καλά το ζεύγος. Περιμένουμε και άλλες τέτοιες δουλειές.