Σε απόγνωση ο Γαβαλάς - Θα παραμείνει στη φυλακή

02.04.2013
Σε απόγνωση βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος εδώ κι έναν χρόνο βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού για χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο.

Και μπορεί ο γνωστός σχεδιαστής να έχει προσφέρει όλη του την ακίνητη περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο για να εξοφληθούν τα χρέη, όμως, οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές αποφάσισαν να παραμείνει έγκλειστος μέχρι τη συμπλήρωση του 18μηνα της προσωρινής του κράτησης.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο Γαβαλάς βρίσκεται σe απόγνωση, ενώ η δικηγόρος του μίλησε στην εφημερίδα Espresso. «Το Συμβούλιο συνεδρίασε όπως ορίζει ο νόμος για την παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης του Λάκη Γαβαλά πέραν του χρόνου και αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε αυτή η απόφαση και δεν μπορώ να την κρίνω», δήλωσε η κυρία Μαρία Σαξιώνη.

Και τόνισε: «Μιλάμε για έναν οφειλέτη που δεν έχει στο παντελόνι του ούτε ένα ευρώ. Δεν έχει λογαριασμούς. Ό, τι μισθό και μερίσματα έπαιρνε από την εταιρεία τα διέθετε για την προσωπική του ευχαρίστηση και δεν τα έκρυβε στην τράπεζα και το κυριότερο δεν τα έκρυβε από το ελληνικό Δημόσιο».