Ο Κούτσερ άνοιξε το στοματάκι του... για όλα!

22.03.2013
Εν μέσω "θερμών" διαδικασιών προς την οριστική λύση του γάμου τους, ο διάσημος ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για τα πάντα.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) υπήρξε παντρεμένος με την κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) επί έξι χρόνια πριν χωρίσουν με πολύ άσχημο τρόπο όταν έγινε γνωστό ότι την απάτησε -και μάλιστα την παραμονή της τελευταίας επετείου τους.

Χαρακτηριστικό της σχέσης τους όλα τα χρόνια ήταν η έντονη δημοσιοποίηση της κάθε κίνησής τους -κυρίως μέσω φωτογραφιών και πληροφοριών που διοχέτευαν αμφότεροι στο Twitter.

Σήμερα, και ενώ η "μάχη" για την έκδοση του διαζυγίου αναμένεται μέχρι "τελικής πτώσης" ο 35χρονος ηθοποιός, ο οποίος παρεμπιπτόντως τους τελευταίους οκτώ μήνες είναι ζευγάρι με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του αναγνωρίζοντας το "μεγάλο λάθος που έκαναν".

"Ξέρετε, έμαθα με τον σκληρό τρόπο πόσο μεγάλη αξία έχει η ιδιωτικότητα. Και έμαθα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που μπορούν πραγματικά να βελτιωθούν αν τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Και οι σχέσεις είναι ένα από αυτά", ομολόγησε ο Άστον μιλώντας στο Elle.com τονίζοντας ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει αυτή τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γυναίκα με την οποία απάτησε τη Μουρ ο Κούτσερ το 2011 πούλησε την ιστορία τους στον Τύπο και ο "παθών" έχει άποψη και για αυτό.

"Όταν γίνεσαι γνωστός, ξεκινάς να έχεις υποψίες για τις προθέσεις όσων σε πλησιάζουν. Κυρίως γιατί υπάρχει μια κατασκευασμένη αξία στην έννοια της φήμης. Όλοι θέλουν να πάρουν λίγη από τη δική σου. Εγώ είμαι λίγο αφελής στο να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και πιστεύω ότι αν μοιραστείς κάτι μαζί τους, εκείνοι θα σεβαστούν την ηρεμία σου", παραδέχτηκε ο Κούτσερ, με πόνο όμως, γιατί στην περίπτωσή του, μόνο αυτό δεν έγινε.

Όσο για τη Μίλα; Ο Άστον τη γνώρισε πολλά χρόνια πριν όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά "That 70s Show", και η σχέση εξελίχθηκε με τον καιρό από φιλική σε ερωτική.

"Ο κόσμος γεμίζει τα κενά της ιστορίας όπως θέλει", σχολίασε ο Κούτσερ εκφράζοντας έτσι την αδιαφορία του για τα όσα γράφονται και λέγονται πια για τον ίδιο, κυρίως σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του και την εξυπνάδα του.

"Επειδή παίζω τον χαζούλη ο κόσμος πιστεύει ότι έτσι είμαι και στη ζωή μου", παραδέχεται ο Άστον τονίζοντας όμως πως ούτε τον νοιάζει αυτό, ούτε προσπαθεί καν να το αλλάξει.

Πάντως, στο επόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ του, ο Κούτσερ θα ενσαρκώσει τον Στίβεν Τζομπς, τον δημιουργό της Apple σε μια ερμηνεία που ελπίζει να αλλάξει το επαγγελματικό του προφίλ.

Z. K.