Προσοχή: Η Αλεξανδράκη βγάζει μαχαίρι!

20.02.2013
Άγριο κι επικίνδυνο θηλυκό παραδέχεται ότι είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Και μπορεί να γίνει και... killer άμα νιώσει ότι απειλείται η σχέση της.

Γι αυτό, προσοχή προσοχή, γυναίκες μην πλησιάσετε ούτε κατά διάνοια το αγόρι της Αλεξανδράκη, διότι το μοντέλο... κρατά μαχαίρι! Το παραδέχεται η ίδια, άλλωστε σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα News.

''Κάποιες φορές μάλιστα αισθάνομαι πολύ ανασφαλής και γίνομαι killer, εφόσον νιώσω ότι απειλείται η σχέση μου. Έχει τύχει σε κοπέλα που πήγε να πλησιάσει τον καλό μου να της βγάλω μαχαίρι και να της πω 'θα σ' το καρφώσω'! Τα δικά μου χωράφια δεν τα πατάει άλλος. Από τότε με είδε μια φορά τυχαία έξω και άλλαξε δρόμο''.

Μας αντάριασε η "Δήμητρα η Αντεροβγάλιτσσα", η οποία αποκαλύπτει και ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για έναν άνδρα: ''Έχω σκαρφαλώσει στον 2ο όροφο και με πέρασε για τον Spiderman! Είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου στο σπίτι και εκείνος κοιμόταν όταν χτυπούσα, δεν άνοιγε και τρελάθηκα. Είπα 'κάτι άλλο τρέχει' και σκαρφάλωσα από τον εξωτερικό σωλήνα του σπιτιού και μπήκα μέσα για να δω τι συμβαίνει''!